Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Titeket taszít a műtéti heg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket taszít a műtéti heg egy női hason?

Figyelt kérdés
Lehet lesz egy hasi műtétem és eléggé kétségbe vagyok esve.Nem akarom,hogy nyáron undort keltsek a strandon bárkiben is,vagy éppen a páromban.Előző párom pl.azt mondta,hogy ha kapcsolat alatt történik nem zavarja,de ha már rajta van valakin,akit akkor ismer meg,akkor taszítaná.Az is írjon akit zavar,kíváncsi vagyok az arányra. 23/L
2009. okt. 21. 18:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
nem zavarna.. egyáltalán nem .. 16/f (senki se tökéletes.. nem a te hibád. )
2009. okt. 21. 18:58
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem abszolút nem gáz, sőt akár sexi is lehet, lehet rajzolgatni rajta. Engem legalábbis nem zavarna.
2009. okt. 21. 18:58
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

nem taszít. de ha nem muszáj, ne mutogassa, vannak zártabb csinos fürdőrucik is. bár engem nem zavar, sok a bunkó sajnos...

31/L

2009. okt. 21. 18:59
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem mert nem photoshopolt modellekkel járok hanem átlagemberekkel. Amúgy ha már eljutottál addig egy sráccal nem azt kell hogy nézze :D
2009. okt. 21. 19:01
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is van, nem is egy, én undorodom tőle.
2009. okt. 21. 19:15
 6/11 anonim ***** válasza:
azért az sem mindegy milyen műtéti heg... nekem 11 éves korom óta van a vakbélkivétel utánról egy heg, egyáltalán nem zavar, nincs e miatt önbizalomhiányom és a lányokon sem zavar egy ilyen heg... de ott van pl apum élettársa, neki méhen kívüli terhessége volt és rohadt nagy heg van a hasán, szépen begyógyult de akkor sem túl nőies :S (azért apumnak így is bejön :D )
2009. okt. 21. 20:41
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
lány vagyok, nekem nincs semmilyen hegem meg ilyesmi, de persze én se vagyok tökéletes. engem pl pasin nem zavarna hogyha nem vészesen csúnya. de tudod mit mondok, ha egy pasinak ez miatt nem kellesz akkor nem érdemel meg téged mert találsz sokkal jobbat az olyanoknál akik csak a szépségre mennek.
2009. okt. 21. 20:54
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Engem személy szerint nem zavar.
2009. okt. 21. 21:48
 9/11 anonim ***** válasza:

Szia!

nekem is van a pocimon egy heg.Még pici voltam mikor műtöttek.de kb 5-6 cm.Egyátalán nem zavarta az eddigi párjaimat.

2009. okt. 21. 22:11
 10/11 anonim válasza:
Szia! nekem is van egy heg a hasamon (petefészek ciszta volt 13 évesen )és nekem kb másfél évig tartott míg elfogadtam így magam, nem volt vészes dolog nem lettem depis vagy ilyesmi csak nem vettem róla tudomást, nem nyúltam hozzá. A sebemmel kapcsolatban pedig sose ért attrocitás pedig a fürdőruhából is kilátszik. A barátomnak sincs vele problémája és már nekem se tűnik fel, hogy ott van. Persze jó megoldás lehet megplasztikáztatni, ha nagyon zavar de az egy újabb műtét és én személy szerint nem vágnék bele. Ezenkívül léteznek krémek is amik segítik a sebgyógyulást, bár én még nem próbáltam. Remélem tudtam segíteni:D
2009. okt. 21. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!