Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Barna hip hopos csaj vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barna hip hopos csaj vagy szőke latex plázacica?

Figyelt kérdés
2009. okt. 21. 17:12
1 2 3 4 5
 21/47 A kérdező kommentje:
Nekem ez teljesen életérzésből jön szoval más stílusban nem tudnám magam elképzelni és ez tükröz engem...ÉS ja szerintem sem kéne elítélni másokat én most a kinézetre gondoltam de tényleg attol hogy valaki még ilyen plázacicsa feelingbe nyomja lehet normális...
2009. okt. 21. 18:21
 22/47 anonim ***** válasza:
92%

Hát ha erről van szó, akkor ezzel nincs baj. Én írtam, hogy mi az a hiphop nő, kicsit hosszabb kommentet:)

Szóval ez így okés, és midnenképp jobb, mint a másik. Én is hiphopot hallgatok. Viszont előttem szólónak annyiban igaza van, hogy most a csapból is az folyik, ill. rnb. Legalábbis amit a szar vivatévében annak csúfolnak. Elismerem, van egy két jó slágerszám is, de azok... hááát nagyn csőd. No de mindegy is. Légy olyan, amilyen te szeretnél, ne válj ribanccá, bármilyen stílusod is lesz még esetleg;)

2009. okt. 21. 18:26
 23/47 anonim ***** válasza:
75%
Egyik sem.
2009. okt. 21. 18:26
 24/47 anonim ***** válasza:
78%
Egyik sem, ne kövessen ilyen hülye zenei öltözködést.
2009. okt. 21. 18:28
 25/47 anonim ***** válasza:
78%
mindenféleképpen a hiphopos de ha csak ilyen divat aki azt mondja hogy a zene a mindenem énekli, de a szöveget nem érti akkor elég szánalmas amúgy én magyar undergroundot hallgatok, de hát a külsőmön ez annyira nem látszik úgy öltözök ami nekem tetszik (nem ilyen divatcuccokra gondoltam) de ha érted a szöveget akkkor biztos csak jófej lehetsz 16/F
2009. okt. 21. 18:29
 26/47 A kérdező kommentje:
én bankos norbát kilakikittet meg ilyenket hallgatok
2009. okt. 21. 18:52
 27/47 A kérdező kommentje:
arra a latex harisnyára gondoltam ...
2009. okt. 21. 21:39
 28/47 anonim ***** válasza:
85%
2.
2009. okt. 22. 06:52
 29/47 anonim ***** válasza:
63%
Egyik sem!
2009. okt. 22. 17:30
 30/47 anonim válasza:
92%
énszöke hiphoppos csaj vagyok és sztem jobb egy szökep_csa mint egy Divatrapper csaj.. és ugye vannak ezek a rapper csajok akik SP-t hallgatnak.. hát azokat meg irtanám :D:DD:D:DDd
2009. okt. 23. 12:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!