Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, szerintetek az gáz, ha egy csaj normál bugyit hord (tehát nem tangát vagy franciát)?
Figyelt kérdés
nekem mindkettő bevág, nem tudom elviselni egyszerűen :D
ha valami olyan ruhám van, ami alól kilátszana a vonala, akkor ilyet veszek fel: [link]
18L
2013. júl. 22. 01:25
11/19 anonim válasza:
nem gáz:) azt hordd, ami neked kényelmes, ha pedig oda kerülsz, úgy is valami szexibbet veszel fel:) de ha jó alakod van/popsid akkor tökmindegy mi van rajtad.
13/19 anonim válasza:
Pl ha cicanciban vagy és látszik,hogy mamabugyiban vagy,az úgy gáz és ez a női boxer meg...
14/19 A kérdező kommentje:
2013. júl. 22. 02:29
15/19 anonim válasza:
azt hordd ami kényelmes, nem kell a nap minden percében ahhoz öltözni hogy a pasik mire gerjednek
17/19 anonim válasza:
Mi bajod a nőiboxerrel kiscsákó? Idegyereeee kell a balhé??? :D Legjobb dolog, legginsgbe nem látszik és nem kapok agyba*szást egész este hogy mászkál valami a seggembe.
18/19 anonim válasza:
csak arra figyelj, ne látszódjon a nadrágon keresztül, mert szerintem az a gáz
19/19 anonim válasza:
Én meg kimondottan a bugyira gerjedek! Szerintem sokkal izgalmasabb, mint pl. egy tanga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!