Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen indokkal írhatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen indokkal írhatok msn-en a srácnak?

Figyelt kérdés
Tetszik az egyik osztálytársam.Nem akarok járni vele, csak beszélgetni, vagy jóban lenni, nah ezt így nehéz elnagyarázni..csak azt nem tudom, hogy milyen indokkal írjak neki msn-en..
2009. okt. 21. 16:31
 1/9 anonim ***** válasza:
szia.. hogy vagy ?
2009. okt. 21. 16:33
 2/9 anonim ***** válasza:
ha osztálytársad, ne msn-en beszélj vele szerintem
2009. okt. 21. 16:40
 3/9 Andrewka ***** válasza:
Azért ez is jó. Mai tizenévesekben meg sem fordul h személyes kapcsolatot építsenek ki? Sokkal egyszerűbb lenne szünetben vagy suli után dumálni, bandázni stb
2009. okt. 21. 16:52
 4/9 anonim válasza:

Egyrészt, ha jóba akarsz lenni vele ahoz kevés, hogy msn-en beszélgettek. Legalábbis szerintem úgy nem az igazi, de te tudod.

Ha az osztálytársad akkor nagyon könnyű dolgod van. Elhagytad az órarended és megkérdezed milyen óráitok lesznek holnap. Vagy megkérdezed mi volt a házi, mit kell vinni holnapra. Ha nem beszéltek túl gyakran suliba (az írásod alapján nem), akkor elöször biztos meglepődik, hogy egyszer csak ráírsz, de próba szerencse. Sok szerencsét!

2009. okt. 21. 16:57
 5/9 A kérdező kommentje:
Hát igen, suliban elég ritkán beszélünk, persze azért szoktam, de kicsit félénknek tűnik, és egyszer beszéltem vele msn-en ott annyit beszélt meg minden:DSzóval szerintem ő olyan, hogy ha valamennyit beszélnék vele msn-en akkor suliban is többet beszélnénk.
2009. okt. 21. 17:02
 6/9 anonim ***** válasza:
Hanyadikosok vagytok?
2009. okt. 21. 17:22
 7/9 A kérdező kommentje:
9
2009. okt. 21. 17:57
 8/9 anonim ***** válasza:

témák:

- suli, lecke, dogák, lökött tanárok:) .... kérj segítséget vmi házihoz

- DVTK meccsek

- keress vmi jó mozifilmet, írj róla,hogy mennyire várod, hátha meghív rá

- zene...

2009. okt. 21. 18:37
 9/9 A kérdező kommentje:
köszi a tippeket:)
2009. okt. 21. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!