Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen indokkal írhatok msn-en a srácnak?
Figyelt kérdés
Tetszik az egyik osztálytársam.Nem akarok járni vele, csak beszélgetni, vagy jóban lenni, nah ezt így nehéz elnagyarázni..csak azt nem tudom, hogy milyen indokkal írjak neki msn-en..2009. okt. 21. 16:31
2/9 anonim válasza:
ha osztálytársad, ne msn-en beszélj vele szerintem
3/9 Andrewka válasza:
Azért ez is jó. Mai tizenévesekben meg sem fordul h személyes kapcsolatot építsenek ki? Sokkal egyszerűbb lenne szünetben vagy suli után dumálni, bandázni stb
4/9 anonim válasza:
Egyrészt, ha jóba akarsz lenni vele ahoz kevés, hogy msn-en beszélgettek. Legalábbis szerintem úgy nem az igazi, de te tudod.
Ha az osztálytársad akkor nagyon könnyű dolgod van. Elhagytad az órarended és megkérdezed milyen óráitok lesznek holnap. Vagy megkérdezed mi volt a házi, mit kell vinni holnapra. Ha nem beszéltek túl gyakran suliba (az írásod alapján nem), akkor elöször biztos meglepődik, hogy egyszer csak ráírsz, de próba szerencse. Sok szerencsét!
5/9 A kérdező kommentje:
Hát igen, suliban elég ritkán beszélünk, persze azért szoktam, de kicsit félénknek tűnik, és egyszer beszéltem vele msn-en ott annyit beszélt meg minden:DSzóval szerintem ő olyan, hogy ha valamennyit beszélnék vele msn-en akkor suliban is többet beszélnénk.
2009. okt. 21. 17:02
7/9 A kérdező kommentje:
9
2009. okt. 21. 17:57
8/9 anonim válasza:
témák:
- suli, lecke, dogák, lökött tanárok:) .... kérj segítséget vmi házihoz
- DVTK meccsek
- keress vmi jó mozifilmet, írj róla,hogy mennyire várod, hátha meghív rá
- zene...
9/9 A kérdező kommentje:
köszi a tippeket:)
2009. okt. 21. 21:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!