Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet hogy hülyén hangzik de belezúgtam Rozsomákba XD Mit tegyek?
Fiú vagy, vagy lány? Mert én csak lányokkal foglalkozok, s közülük is csak azokkal, akik nem éreznek feltétlen késztetést, hogy leharapják a brét! Egyszer már megkönnyeztem, hogy talán mégsem vagyok öngyógyító, aztán végül csak visszanőtt, és Acélfogú Gingert is átkereszteltem Fogatlan Helgára - most már csak vigyorgok ezen, mint a Fogyaték-Man, de egy percig azt hittem végem. Egyébként nagyon is kedvelem a női társaságot, csak a tűznyelők, jégidomárok, telepaták, tapétavágók, csilievők, tüskéshátúak, lándzsaseggűek, lézerszeműek, ultra-hangszájúak, röntgen-fejűek, elekto-mágnesesek; és egyéb természeti erőkkel, és veszélyes természettel megáldott nők kíméljenek!! Én már csak békére vágyom!! Nem akarok mást, csak egy banjót egy békeszerető, jó nőt, és néhány szőrgolyót, akiket majd gyermekeimnek nevezhetek! Akikhez hazamegyek az egész napi, fárasztó hittérítés után, majd csókot lehelek rozsomák gyermekeim fejére, miközben nagy morgások közepette, naphosszat DC Universe-t játszanak az X-box960-on, az én kontómra, aztán csak ledőlni egy kicsit a kandalló mellett a kanapén (persze tisztes távolságból a tűztől, nehogy metro-szexuálisként ébredjek a délutáni szundikálás után), majd a banjómon eljátszhatom a feleségemnek a "Mississippi az én anyám", és a "Kentucky rám vár még" című slágereket. Hát oly sokat kérek?!! :'(
Huh... kiakadtam! Na mindegy! Még megnézek egy-két kérdést a Gyakori-n, aztán mehetek vissza hentelni Toldi-t, meg a Csillagszemű Juhász-t, mert már nagyon néz mindenfelé. Kukorica Jancsi is megérett már az aratásra, úgyhogy lesz dolgom a nap folyamán! Ha pedig, kedves kérdező, megfelelsz az elvárásaimnak, vedd fel velem a kapcsolatot a rozsomak@gmail.xd címen! Szia, és szép napot, mindenkinek! :D
Nekem is nagyon bejön:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!