Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Arra jutottam hogy nekem nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Arra jutottam hogy nekem nem kell ahhoz férfi, hogy jó érezzem magam és (? )

Figyelt kérdés
ezentúl már nem szeretnék idegeskedni meg bánkódni ha nem sikerül ,vagy ha elromlik egy kapcsolat . Én magammal akarok jól ellenni ,és nem egy férfitól ,kapcsolattól várni ,hogy boldog legyen az életem . Mert nekem magamat kell boldoggá tennem és nem mástól elvárni . Ha van valakim ok jó , ha nincs akkor nincs , úgy is jó . Gondolatok , tapasztalatok ?

2013. júl. 21. 21:37
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Azt nem mondom ,hogy mostmár rá sem nézek egy férfira sem ,meg hogy mind egy "büdös görény" . Akire nehezteletem mert csúnyán bánt velem , arra sem haragszom ,mert az én hibám ,hogy megengedtem , elviseltem . Azért sem akarok kiborulni ,ha kiderül ,hogy nem szerelmes belém , meg hasonlók . Nem akarom azt analizálni miért meg mivel volt jobb az ex , mint én . Szóval nem akarom már ,hogy a kapcsolati ügyek lebénítsák az agyam ,mert annyira gondolkodom és analizálom a miérteket , meg hogy mégis így meg úgy . Nem akarom hogy arról szóljon a napom ,hogy keres-e vagy nem az adott férfi . Élni akarom a saját életem ,csinálni amit szeretek és élvezek és ha akad társ akkor akad ha nem akkor nem , a lényeg hogy ne egy másik ember töltse ki az életem (max egy nőnek a gyereke legyen az ,mert mégis ő hozta a világra ), ne egy kapcsolattól , férfitól várjam , hogy nyújtson , adjon és kiváltson jó dolgokat nálam . Legyen nekem örömöm a saját dolgaimmal , aktivitásaimmal és ha akad aki mellémszegül akkor az jó , de ha nem megy akkor sem gond ,mert én magam is vagyok egy egész . És többé ne merüljön fel bennem ,hogy miért nem vagyok elég jó . Szeretni akarom magam , és jól érezni akkor is ha szingli vagyok . Nem vagyok kevesebb azoknál a nőknél akik házasok és nem érdekel a társadalmi nyomás sem . Nem más szájából akarom hallani hogy szép és vonzó vagyok , hanem hinni akarom . Mert mikor férfi mondja akkor az nem mindíg a legőszintébben kimondott dolog ,hanem az udvarlás része , szépeket mondani ,mert a nő azt szeretné hallani . Nem akrom ,hogy attól függjön mennyire érzem jól magam a testemben ,hogy éppen mennyire kíván egy férfi , mert mikor nem kíván annyira akkor már nem is vagyok elágedett magammal , és ez nem jó , ezt többé nem akarom . A testem magam miatt formálom és azért öltözök fel szépen ,hogy jól érezzem magam és nem csak azért ,hogy tessek annak a férfinak . Persze nagyon jól esik mikor megnéznek , látom hogy tetszem , de nem mások miatt , hanem magam miatt akarok jól kinézni . És nem aszerint öltözni ahogy az adott férfi kívánja . Szerintem egy ilyen mantrám is lesz "Én egy kerek egész vagyok. " :)
2013. júl. 21. 22:05
 12/15 anonim ***** válasza:
Csodálatos önigazolás-gyártás... Ismerem a fajtádat. Egy ideig hazudhatsz magadnak, de hosszútávon nem.
2013. júl. 21. 23:25
 13/15 anonim ***** válasza:

Én pontosan így élek, nincs ezzel semmi baj.

Sőt, általában úgy van, hogy mikor a legjobban érzem magam, minden frankó, pont akkor toppan be valaki fontos az életembe.

2013. júl. 22. 00:37
 14/15 anonim ***** válasza:

Szia!

30/F vagyok és eddig soha nem volt kapcsolatom. Nem azt mondom, h nem hiányzik egy nő érintése, mert hát heteroszexuális beállítottságú vagyok én is; de megszoktam, h nincs és egyedül is jól érzem magam. Vannak persze nehéz pillanatok, nem tagadom, de hát kinek nincsenek, még párkapcsolatban is! Biztonságban vagyok, nincs kiért aggódnom, nem csal meg senki, nem kell osztozni senkivel semmin, megveszem magamnak ami és amikor kell, jól érzem magam így, stb. Önzővé válik az ember akarva akaratlanul egy idő után, magába gubózik, ami végképp nem jó, mert alapvetően az ember társas lény.

Az ember néha hazudik magának, ahogy én és bizony te is kérdező! A legtöbb nő alapvetően túl sokat agyal feleslegesen. Ezzel csak saját életüket keserítik meg és így tényleg nem lesznek boldogok még valaki mellett sem. Nem kell mindig és mindenre a magyarázatot keresni, mert ugyan lehet, de nem érdemes. A tudatlanság áldásos, ahogy tartja a mondás. Van benne valami.

"Nem akarom hogy arról szóljon a napom ,hogy keres-e vagy nem az adott férfi ." És ha nem keres, akkor már nem is szeret, nem is érdekled? :) Jaj, ne csináld már! Keresheted te is, nem kell mindig arra várni, h ő keressen. Egyértelmű, ha csak te keresed és ő nem, akkor egyoldalú ez a kapcsolat, de erre is van megoldás, mint mindenre az életben. Nincs lehetetlen, csak tehetetlen (és telhetetlen, de az egy másik történet).

Gyáva vagy, kérdező és kicsit én is az vagyok, nem titkolom. Azért én nyitok a nők felé, de már kétszer meggondolom, h kinek és mennyit adok magamból. Kihasználtak, becsaptak már párszor és jó páran, de hát az élet erről is szól, túl kell lépni rajta.

A helyzet az, h mindenki egyedül hal meg majd, amikor eljön az ideje. De hogy addig kivel tölti el a rendelkezésére álló éveket, hónapokat, heteket, órákat és perceket, az csak az egyénen magán múlik.

2013. júl. 22. 08:13
 15/15 A kérdező kommentje:

Az egésszel azt akarom mondani ,hogy nem akarom már úgy érezni magam hogy nem vagyok elég jó , meg hogy ilyen-olyan változtatásokat kell véghezvinnem magamon , mert akkor jobban megfelelek a férfi elvárásainak .

Persze nem minden férfi egyforma .

Csak annyi a lényeg ,hogy nem kell mindenáron kapcsolat . Nem kell boldogtalannak lenni , amiatt ha nincs partnerünk ,a párkapcsolatban élők sem teljessen boldogok , vagy csak tűrnek és hallgatnak .

Jelen pillanatban úgy érzem és gondolom , hogy nekem először magammal kell megbékélnem és kieggyensúlyozott , netán boldog személlyé válnom . Ne egy férfi figyelmén múljon az hogy én vonzónak érzem-e magam vagy nem . És ne legyen nagy tragédia , ha nem megy valakivel . Ha nem hát nem . Én ilyen rágódós tipus vagyok . Vissza-visszagondolok , meg így úgy kellett volna , de nem kell semmit sem csinálni amit az ember nem akar csak a másik megtartása miatt . Tanulni kell , tapasztalatokat gyűjteni és jobban megismerni magunkat , felismerni a hibáinkat .

Az ember társas lény , kell is a társ , de nem kell boldogtalannak lenni ha nincs , és nem kell keresni csak hogy legyen , ha akad olyan aki szimpatikus akkor jó , de nem akarok erővel keresni , inkább jól akarom magam érezni .

2013. júl. 22. 10:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!