Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam meg a barátnőmnek, hogy tetszik?
Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok (bi) és van egy nagyon jó barátnőm. Őt is érdeklik a lányok, de eddig valahogy bele sem tudtam gondolni, hogy mi lenne, ha mi ketten..Most van barátja, de már beszélgettünk jópárszor arról, hogy olyan kár,hogy barátnők vagyunk, mert szívesen összejönne velem. Szépnek, szexinek tart. Egy ideje teljesen másképp gondolok rá, mindig keresek valami okot, hogy hozzáérhessek stb. Nem tudom, hogy mit csináljak, mert neki ugye van most pasija, meg fogalmam sincs, hogy ő eltekintene-e attól, hogy mi barátnők vagyunk. Tényleg gyakran hangoztatja, hogy ha nem lennénk ilyen baráti viszonyban, milyen jó lenne összejönni..csak hát ugye ott van az a "ha". Megmondjam neki, hogy én másképp gondolok rá vagy máshogy közeledjek? Egyáltalán közeledjek?2009. okt. 21. 16:13
1/8 anonim válasza:
Ezek szerint biszex a lány, gondolom. Ha van pasija, akkor ne akarj felé "úgy" közeledni! Ha egy lánnyal kezd "járni", az ugyanúgy megcsalás lenne, mintha egy pasival csalná a barátját.
2/8 anonim válasza:
amíg barátja van, nem kéne
ha szabad lesz, próbáld meg ezt az apróságot elfelejteni, és úgy közeledni hozzá egy adandó alkalommal, mint ha nem lenne köztetek hosszú ismeretség :)
3/8 A kérdező kommentje:
Nem szándékoztam elvenni tőle. Igazából már szakítás szélén állnak, csak épp még a barátnőm nem nagyon tudja tálalni a dolgot a srácnak, mert fél, hogy nagyon megbántja.
2009. okt. 21. 16:20
4/8 anonim válasza:
akkor már csak 1 kis türelem, és tiéd a pálya
5/8 A kérdező kommentje:
De mi van, ha azért nem akarja majd, merthogy barátnők vagyunk? Mit kéne tennem? Arra gondoltam, hogy talán ha most egy kicsit lazítanék a kapcsolatunkon..
2009. okt. 21. 16:28
6/8 anonim válasza:
áá, az szerintem rossz ötlet, ki tudja, mire véli? még megbántod.
szaerintem, ha adott a helyzet, nem zavar titeket senki, nyugodtan próbálkozz be, mint más lányoknál (ugye voltál már lánnyal?) esetleg 1 kis ital is oldhatja a feszültséget
7/8 Andrewka válasza:
Ha sokszor utal rá h a szoros barátság miatt nem és emlegeti h ha nem így lenne akkor már stb... Akkor lehet h pont ő is úgy érez mint te csak nem mer jobban kezdeményezni. Fél h te utasítanád vissza a barátságotok miatt. Szerintem ha szabad a pálya próbálkozz bátran.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!