Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mindket exemnek van baratnoje,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindket exemnek van baratnoje, latam kepen oket. Engem miert csak hulyitenek?

Figyelt kérdés
Most dumalok egysraccal de az csak igerget hogy jon ma is azt mondta hogy tali..kb 6 eset..hogy igerte es nem jott..:( Mert vagyok ilyen szerencsetlen+meg nem kozombosek az exeim??:(

2013. júl. 21. 21:12
 1/2 A kérdező kommentje:
Lattam* angol billentyum van..nem kerek az okoskodasbol..
2013. júl. 21. 21:12
 2/2 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom, miért akarnak veled találkozni, ha aztán visszalépnek..

Nem lehet, hogy túlságosan ragaszkodó vagy? Csak tipp! A pasik ettől megijednek. Ja, és új pasas előtt ne hozd fel az exeid semmiképp, max. ha kérdezi, és akkor is röviden.

2013. júl. 22. 00:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!