Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mért van az, hogy mindenkinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért van az, hogy mindenkinek meg tudok bocsájtani?

Figyelt kérdés
nem tudom mért de mindenkinek képes vagyok megbocsátani, még annak is aki nagyon de nagyon meg bántott (érzelmileg meg mindenhogy) és mindenkivel szeretnék jóba lenni. ebből néha gondjaim is vannak például hogy kihasználnak meg ilyenek.. ez mért van? mármint az hogy mindenkinek meg tudok bocsájatni? ez normális?16/F
2009. okt. 21. 13:48
 1/5 anonim ***** válasza:

Hát szerintem nem teljesen normális... Persze, mindenki más, de általában ebből te jössz ki rosszul, hisz ahogyan írtad is előfordulhat, hogy kihasználnak, visszaélnek a jószívűségeddel.

Szerintem ennek a legvalószínűbb oka a szeretethiány lehet...

2009. okt. 21. 13:55
 2/5 anonim ***** válasza:
Mert nem bírod a feszültséget és a konfrontációt.
2009. okt. 21. 13:58
 3/5 anonim ***** válasza:
Gyenge jellem vagy.
2009. okt. 21. 14:01
 4/5 anonim ***** válasza:
Azért, mert kerülöd a konfliktusokat, félsz a konfrontációtól, de ez hosszú távon nem jó sztem.Csináld azt, ami neked jó, nem kell mindenkivel jóban lenni, aki egy fa5z, az forduljon föl XD Ne hagyd magad!
2009. okt. 21. 14:08
 5/5 anonim ***** válasza:
Én is meg tudok bocsájtani , talán ez nagy hibám. Barátnőm 2 szer csalt meg az elmúlt héten , de még mindig eggyütt vagyunk és szeretem őt :( ez elég szar dolog... 15/F
2009. okt. 23. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!