Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az az életcélom, hogy megszerezzem ezt a pasit, adnátok tanácsokat?
Még sosem volt csaja, és gimiig nem is lesz. CSAK miután elballagott... Még szerencse, hogy tudom, melyik templomba jár vasárnaponként, úgyhogy van esély a találkozásra.
Baromi válogatós, mert tudja magáról, hogy ő is jól néz ki. Kevés lány volt olyan, aki tetszett neki.
Ha megtudja, hogy egy lány teper utána, kiábrándul, tehát óvatosnak kell lennem!
Elhatároztam, hogy egy év alatt, a ballagásáig teljesen megváltozom. Lefogyok 20 kg-ot, csinos ruhákat veszek, a hajamat, bőrömet széppé varázsolom... És megpróbálom megszerezni, de hogyan? Borzalmas, hogy ilyen nehéz helyzetben vagyok! :(
Próbálj vele kedves lenni,beszélgetni.
Ha sikerül a megszépülés és összehaverkodtok,akkor jó esélyeid vannak:)
Sportolj valami intenzívet. Minimum 45 percig intenzíven mozogj és járj izzasztóba. Nem ugrik be hirtelen a neve. Ahova beültök és nagyon meleg van.
Ha mélyen hívő, akkor hordj csinos és nőies ruhákat, de ne legyél kihívó.
Legyen bámulatos mosolyod és talán menni fog ;)
Ja és ügyelj a részletekre. Egészséges és tiszta bőr, szép haj, ápolt körmök. Ne használj sminket, vagy bármi természetellenest, azt nem minden fiú szereti.
A szauna nem fogyaszt, csak a vizet veszíted el, meg méregtelenít, a következő ivásnál visszajön a víz.
Egy év alatt 20 kg leadható. Csak az a baj, hogy magadért kellene csinálni, nem másért.
A templomban ismerkedésről meg megvan a véleményem, de azt megtartom magamnak.
Templomba? Hát akkor hajrá. Miért szabályszerű, hogy csak ballagás után lesz csaja? A pásztor nem engedi neki?
Hallod fiam, segíts magadon, és isten is megsegít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!