Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bino kérdése:
Srácok, titeket zavar, gáznak tartjátok, ha a barátnőtök szeret és sokat is olvas?
Figyelt kérdés
Nagyon sokan gáznak tartják, hogy szeretek olvasni, és még többen meg akartak változtatni emiatt, amit nem tettem meg. Mostmár számtalan ilyen után érdekelne, hogy tényleg ennyire gáz az olvasás?2013. júl. 20. 19:06
11/14 A kérdező kommentje:
Változó, szeretem Boccaccio Dekameronját és Shakespeare-t sem vetem meg, drámákat nem sokat olvastam, de alapvetően szeretem őket. Jane Austin-t is szeretem, tetszett a büszkeség és balítélet. Petőfinek és József Attilának némelyik versét kifejezetten szeretem.
Megkíméltelek titeket és csak párat írtam le...:)
Nehezen lehet megfogni, de sok mindent szeretek, némelyik fantasy-t sem vetem meg.
2013. júl. 20. 20:01
12/14 ManderleyRe válasza:
Lány vagyok, és nekem a barátom kifejezetten szereti, hogy tudok neki mesélni könyvekről, és van amikor vitatkozunk is rajta. Az olvasás nagyon jó és srácok miatt ne hagyd abba.
13/14 anonim válasza:
Miket szoktál olvasni? Posztmodern irodalomból például, vagy miket olvastál.
14/14 anonim válasza:
80-as IQ alatt kifejezetten irritáló.
Keress más társaságot! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!