Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti melyik srácot választanátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti melyik srácot választanátok e két verzió közül?

Figyelt kérdés

1. Vele randizgatok most, még nem hivatalos a dolog de már alakul. Elég intenziven indult a dolog, de ahogy egyre jobban megismerem, eléggé különbözünk. Nagyon törődő, de ugyanakkor folyton oltogat (ilyen a humorérzéke). Az én humoromat nem érti. Egész jóképű.

2. Udvarló. Eszméletlen humora van, egész nap el tudnék vele beszélgetni, totál hülye a gyerek, de pont úgy mint én. Rettenetesen figyelmes. Közepesen jóképű (de azert vonz). Egyetlen gond: ázsiai (japán) származású

2013. júl. 20. 17:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Szerintem nem probléma, hogy ázsiai. Szép félvér gyermekeitek lesznek (ha odáig együtt maradtok:))

Én biztos a másodikat választanám. :)

2013. júl. 22. 10:43
 12/13 A kérdező kommentje:

LOL, ha rasszista lennek a 2. szoba se kerulne, sot gondolom akkor utalnam is ot.

Itt egyaltalan nem errol van szo, de azert ertitek, hogy valojaban ez nem egy egyszeru kerdes.

2013. júl. 22. 12:45
 13/13 anonim válasza:

De, marha egyszeru a kerdes. Imponal, hogy bejossz egy jokepu sracnak, akivel tudsz villogni masok elott. De egy ido utan meg fogod unni, hogy csipkelodik, sertonek fogod tartani, foleg ha mar most is zavar. Az meg fokepp szar lesz, hogy minden poent el kell neki magyaraznod. En a masodikat valasztanam, mert lehet hogy nem nez ki olyan jol mint az egyes szamu jelolt, de sokkal jobban megert teged.

Es ezt a legnagyobb joindulattal mondom. :)

2013. júl. 23. 03:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!