Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, örülnétek, ha a barátnőtök spórolós lenne?
Mániám a spórolás, amin csak tudok, spórolok! Egyelőre csak szülői háztartásban.
17L
Bár, én lány vagyok, de erről az a véleményem, hogy nem szeretem a "szélsőségeket" :D Tehát pl nem veszek új nadrágot, jó a szakadt is, még tatja a cérna, mert kell a pénz, ha nagyobb leszek, és majd költök az "új életemre" ! :D
De azt sem szeretem, hogy "á, egyszer élünk, miért ne költhetnék?"!
Én az arany középutat szeretem :) Így is élem az életem, ha megkívánok a nyári melegben egy fagyit, vagy jeges kávét, hát én megveszem, mert örömet okoz :D de csak azért, mert a haverok moziba akarnak menni egy D kategóriás riherongy filmre, akkor nem megyek velük :D
Első számomra mindig:
- kifizetni az albérletet, a rezsit
- Egyéb kifizetni valók (csekkek, internet, egyéb fix kiadások)
- aztán félreteszek előlre (amit éppen tervezünk Párommal, pl nyaralás)
- Aztán meg éljük boldogan az életünket :)
28/l
Én is mindig spóroltam/spórolok, már kamaszkorom óta.
Ez azt jelentette, hogy osztálytársaimmal szemben, én nem vertem el a minimális zsebpénzem/munkapénzem chipsre, kólára, vagy sütire, mikor szendvicset is tudtam csomagolni reggelire, de így nem is volt az, hogyha akartunk venni valamit 1500 Ft-ért, akkor ne lett volna rá pénzem, ellenben a többiekkel. (akkor még egy 1500 ft-os kiadás nagynak minősült :D)
Szóval szerintem a spórolás és az, hogy valaki tud a pénzzel bánni, az pozitív tulajdonság.
22L
Az jó,hogy nem szórod ész nélkül a pénzt.De rá fogsz idővel jönni,hogy akkor tudsz a legtöbbet megspórolni ha nem spórolsz bizonyos dolgokon.
Többek között ilyen konyha gépeket megéri megvenni,azokkal több pénzt megtakarítasz.
Ugyanez a többi háztartási gépre is vonatkozik.
A legfontosabbat meg ne feledd:nem viheted magaddal a pénzt a sírba.
Annak nincs értelme,hogy az ember egy életen át csak gyűjtöget és közben elfelejt élni.
"vidámparkba " meg "He?"
Nem véletlenül nem kellesz a kutyának sem!
Jajj, inkább ne.
Én sem vagyok nagyon világian költekezős. De azért nem spúrkodok. Kiakadnék, ha azon kellene vitatkozni, h 1 másodperccel tovább folyattam a vizet, vagy miért nem kapcsoltam le a villanyt, amikor kimentem a szobából...
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!