Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 év körüli fiúk! Mennyi az alsó korhatár, ahány éves csajjal még összejönnétek?
Figyelt kérdés
2013. júl. 20. 10:42
2/12 anonim válasza:
22 , ha nem lennék házas :D 25 f
4/12 anonim válasza:
Nálam az alsó korhatár 18 év.
De ha 17 éves de már közelebb a 18 hoz akkor még lehet szó kapcsolatról akkor nem látom ennek akadályát, de ameddig nem lesz nagykorú addig nagyon komoly dolgokra még nem számítok.
De annál fiatalabb semmiképp ne legyen.
5/12 anonim válasza:
21, még ennyi idősen is komolytalan sok lány, tizenévessel nem jönnék össze, az tuti.
6/12 Diarmand válasza:
Szexuális aspektusból lehet 18-19 is, kapcsolat szempontjából legalább 23.
7/12 anonim válasza:
16
(de csak azért mert én is nagyon gyereknek érzem magam még)
9/12 anonim válasza:
Igaz csak 23 vagyok, de hát az is közel van a 25-höz :D Az alsó korhatár nálam 16-17 lenne. Ehhez persze szükség van bizonyos fokú szellemi érettségre is a lány részéről.
10/12 anonim válasza:
én 19 vagyok de sztem 25 évesen is beleférne egy 15 éves is, eléggé leszarom hány éves
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!