Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2/30 i hate this world válasza:
Nem vagy csúnya. De szerintem jobban álna neked egy rövidebb haj. :P
4/30 anonim válasza:
Fiatal vagy még, de nem vagy csúnya :)
5/30 anonim válasza:
Ezt a sok álszent válaszadót...
Nem vagy csúnya, de a malacfej sem másképp néz ki az abaléből.
7/30 A kérdező kommentje:
nem kamu:/ csak gondoltam megkérdezem nagyon csúnya vagyok e mert suliba folyton piszkálnak...
2013. júl. 20. 03:44
8/30 anonim válasza:
Nem vagy csunya csak furcsan szep. Semmi gond nincs ezzel en amugy is birom a szurrealizmust:)
9/30 anonim válasza:
ha kevesebb szénhidrátot ennél és több fehérjét,akkor 3 hónap múlva már kevésbé lennél ennyire puffancsfejű.
10/30 anonim válasza:
:DDDDDDD
:DDDDDDD
Most kiment az álom a szemeből....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!