Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, adnátok választ erre az érthetetlen kérdésre? ;)
Nem a hajszín miatt futnak hozzá... sőt ha már hajszín, több pasi jobban szereti a barnákat.
Szóval az biztos, hogy ő kirívóbb, akár öltözködésileg, akár a viselkedésével jobban felhívja magára a figyelmet, a sok fiúcska meg fut a farkincájuk után. Ezek nem pasik, hanem kisfiúk. Egyértelműen látják rajta, hogy könnyebben kapható mint a másik lány...
nekem is volt ilyen "barátnőm", igaz, én természetes barna, ő festett fekete + szoli, smink, kirívó ruha, viselkedés... és meg tök egyszerű, természetes kis csaj, koromhoz illő ruhák, nuku smink,hajfestés,szoli...félénkebb jellem. Mégis rohadt elnyomottnak éreztem magam mellette a fiúk körében, mert mindenki csak rá figyelt. Később rájöttem, hogy azok a fiúk a mai páwáknak felelnek meg, úgyhogy... nagyon még sem búslakodtam, mert nem normális srácokról volt szó. Mégis ezek fiúk szájából hallottam vissza, mikor nem volt ott a "barátnőm", hogy mekkora egy r.i.b.a.n.c, meg hogy nem is jó csaj, főleg nem smink nélkül, meg egyszerű ruhában. Akkor néztem egy nagyot... és ezeket divatmajmok mondták, akik épp rá hajtottak. Akkor már nem is beszélek a normálisabb kategóriájú fiúkról, akiknek volt durvább véleményük is...:)
Kellemetlen,de ezért miért a fiúk a hibásak? Mindenki a lehető legjobban kinéző párt szeretne magának.Te se egy átlag pasival foglalkoznál ha ott van egy jó.
A belsőről sem ìrtál semmit.Lehet,hogy a szöszi sokkal jobb fej.
"kelleti magàt"-kell a visszajelzés.Anélkül semmit se várj
#17 A belső is relatív, lehet, xy jófejnek tartja a viselkedését, más pedig idegesítőnek. Erről ennyit. De ha már itt tartunk, a szőke hisztis a barna ideges típus.. Jó páros. :D A szőke nem nyitott, csak a faszik felé,a "fociimádatával" vágódik be náluk. A barna meg közvetlen mindenkivel, magát adja. Nem tudom jobban jellemezni őket.
#16 Igen, na az önbizalom...Köszönöm a hasznos választ. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!