Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek be jön ha egy szőke hajú lánynak barna bőre van?
Figyelt kérdés
(és nem roma)2013. júl. 18. 22:13
11/19 A kérdező kommentje:
Nem szolizok kell a fr.ncnak ,rákot okoz! Nyaralás miatt vagyok barna. kb. annyira mint amikor Kiss Ramóna van lebarnulva. [link] és kék a szemem , és világos barna a hajam. jah, és nem vagyok r.banc ,köszi! -.-
2013. júl. 18. 22:25
13/19 anonim válasza:
Ami nem jön be az éppenséggel a sápadt mészfehér bőr.
14/19 anonim válasza:
Szia!
Mutathatnál magadról is egy képet. Ha cikinek tartod a kérdésed, akkor privátban.
17/19 anonim válasza:
Kiss Ramóna nemis barna...Ő még bőven a fehér bőr kategória!Amúgy hülye a kérdés...ezt nemlehet általánosítani...van akinek be van akinek nem...Kb olyan jó ez a kérdés minth "Szereted a Pepsit?" Aki a Pepsit szereti az mondja igen imádja de aki Coca-s az azt h nem...+Ez a rákos dolog...Hány éves is vagy?Mert ha elég idős lennél nem írtál volna ekkora baromságot!Nem az a baromság h rákot okoz hanem a kiemelése a dolognak :) A naptól is kaphatsz rákosodást...Szóval ez abszurd...Sőt nagyrészt bármitől...Ezis megintcska megoszló..Igen van aki bőrrákot kapott már a szoláriumtól nahde van olyan is aki nembírja az erős napfényt és szintén rákos elváltozások jelennek meg a bőrén...Egyszó mint száz a témát lehetne a végtelenségig feszegetni!Hülye a kérdés és ostoba a kérdező!
18/19 A kérdező kommentje:
Előző:
1. Pont ezért tettem fel a kérdést ,hogy megtudjam mi az emberek véleménye ez ügyben…,hogy befessem-e a hajam vagy ne, a Pepsit meg ki nem sz@rja le?
2. A rákos dolog…. Nem én vagyok aki baromságot ír hanem te! Mert a napfény ellen nem tehetek semmit! Azért viszont tehetek ,hogy beülök a szoliba kidobok az ablakon egy rakás pénzt szinte semmit nem változok és még rákkeltő is!
3. Drága válaszoló …. az eddig fel sem tűnt ,hogy azért emeltem ki mert eddig volt aki azt hitte ,hogy szolizok….?
2013. júl. 19. 19:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!