Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerelmes belém vagy csak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes belém vagy csak a kinézetembe? Csak szexre kellek neki?

Figyelt kérdés

Ez a fiú egy 27 éves foglalt fiú.

Már 8 hónapja ismerem. Mikor először meglátott,úgy nézett,hogy már nekem volt kellemetlen és ha nem szólnak hozzám rászoltam volna,hogy mit bámul ennyire! Ö kezdett el velem beszélgetni, mikor meglát mindig mosolyog, néz,szinte ragyog a szeme,van,mikor becéz,(de azt mondtam neki ne becézgessen) minden alkalmat megragad,hogy a kezemhez érjen és ilyenkor mindig szorítja (persze nem erőszakosan), simogatja, bele szokott simogatni a tenyerembe (amiről én úgy tudom,hogy azt jelenti szexelne) és elviseli ahogy viselkedem vele,pedig már leidiótázta, leb*ziztam,patkánynak és féregnek is hívtam már,kicsúfoltam is, sőt már megmondtam neki,hogy én nem fogok vele kezdeni, és ma már azt is momdtam neki ,hogy remélem soha többé nem jön ide,(itt, errefelé dolgozik,de már a főnökének is mondtam küldje el)nem hiányzik menjem oda, ahol én!

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy egyszer megcsókolt de előtte megkérdezte hogy akarom-e és hogy engedem?

És a csók az isteni volt...de azóta (5 hónapja) semmi se volt mert nem engedem közel magamhoz (pedig beleszerettem)és ezt meg is említette,hogy nem lehet közel kerülni hozzám mert nem engedem.

2013. júl. 18. 18:35
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/78 A kérdező kommentje:

Hát nem....

Max annyit veszíthetek,hogy ha nemet mond,hogy hiába volt köztünk ez a valami,hiába írjátok hogy esetleg szeret megint összelesz törve a szívem! Dehát mit nekem már egy újabb csalódás...

2013. júl. 30. 14:17
 32/78 anonim ***** válasza:
Igen, de ebből nem lett semmi, csak annyi, hogy csalódtál. Most legyél rá felkészülve, és talán nem lesz olyan nagy + miért rágódsz ezen? Nem beszélsz vele, nem fogsz semmire se menni. Beszélj vele,
2013. júl. 31. 11:44
 33/78 A kérdező kommentje:
Egy csalódásra nem lehet felkészülni. Hát éppen ezért nem beszélek vele! Úgyis csalódnék..még egyszer.
2013. júl. 31. 17:29
 34/78 anonim ***** válasza:
Rendben, akkor miért tetted fel a kérdést?
2013. júl. 31. 18:25
 35/78 A kérdező kommentje:
Mert szeretném tudni mit érez irántam mit akarhat . Mert én ugye nem hiszem el hogy akarhat vmit tőlem (a szexen kívül)olyasvalaki akinek van párja és talán egy külsős jobban látja.
2013. júl. 31. 18:35
 36/78 anonim ***** válasza:
Akkor beszélj vele. Nem beszélsz vele, nem fogod megtudni, és akkor nem fogsz jutni 1-ről a 2-re. Ha megakarod tudni, akkor beszélj vele, ha meg nem beszélsz vele, akkor nem fogod megtudni.
2013. júl. 31. 18:45
 37/78 A kérdező kommentje:
De mégis mit mondjak,mit kérdezzek? A múltkor mikor rákérdeztem mi a szándéka, élvezi mikor ezt a tenyérsimogatós dolgott csinálja (mert akkor is csinálta )csak állt s nézett,mosolygott és össze-vissza mondott mindent ,meg hogy a jelentését szereti-e csinálni vagy nekem) Aztán mikor megint rákérdeztem azt mondta nincs szándéka. De azért mégis közelebb hajolt hozzám.. Mondtam neki,akkor ne csinálja többet ezt a tenyérsimogatást az mondta jó de mikor eljöttem azért még gyorsan rákérdezett h akkor ne csináljam többet? Akkor így hogy beszéljek vele normálisan?
2013. júl. 31. 19:48
 38/78 anonim ***** válasza:

Ufff. Fura. Fiu vagyok, de ez kifogott rajtam.

Vagy nem tudja elmondani.

Vagy csak szórakozik.

De, azért, ha nem mondja el, azaz nem lép semmit, ebből nem lesz semmi. Azt mondta, nem akar semmit. Szóval, hanyagold és, majd ha keres onnantól, meg mehet tovább. De ne foglalkozz vele. Mármint itt ezzel a részével amit feltettél kérdésnek.

2013. júl. 31. 19:51
 39/78 A kérdező kommentje:

Ha rajtad kifogott képzelheted,hogy rajtam mennyire kifog...

De mindig ezt csinálja! Nem mond semmit de közben meg mégis próbálkozik! Ha meg rákérdezek csak hallgat! Vagy ha mond is kétértelmű dolgot.

2013. aug. 1. 08:35
 40/78 anonim ***** válasza:

Hát, más szóval nem lép semmit. Te meg lépnél, de nem engedi, nem?

Mert, ha így van, akkor ebből nem lesz semmi.

2013. aug. 1. 10:30
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!