Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet ez az érzés?
Az a helyzet hogy van egy lány akit, hát öö tudjátok szívesen meglenne. Viszont másként érzek iránta mint az eddigiek iránt.Hugom barátnője, tök jól elvagyunk, meg is tudjátok mitcsinálnák vele. Nem hiszek a szerelemben, eléggé szkeptikus vagyok még az ilyenekben is. Úgy látom hogy ez az ,,Szerelem,, nem szerelem, hanem, mozognak a hormonok és csinálni akarják együtt igénylik egymás közelségét és a szexet. Volt, már barátnőm, de nemvolt semmi velük érzelmileg, csak együtt voltam velük és ha adódott az alkalom akkor picsi-pacsiztunk. Viszont ezért a lányért meg bolondulok, egyszerűen hiányzik ha nincs a közelemben. Mi lehet ez az érzés?
Kérem mellékeljük a te szerelmes vagy dolgokat, mert nemhiszek benne, úgyhogy ne fárasszk egymást.
pedig pont olyan mintha szerelmes lennél
de jó, nem mondom ha neked úgy jobb
Pedig pont ugy írtad le az érzéseket mint aki szerelmes!
Itt írtad le a lényeget!!!!
"Viszont ezért a lányért meg bolondulok, egyszerűen hiányzik ha nincs a közelemben."
De azt mondod hogy ne írjak ilyet ezért vedd semmisnek amit fentebb irtam D
Nem én veszett keszeg vagyopk jó!!!
Te gaci.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!