Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet call girlnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajos19 kérdése:

Hogyan lehet call girlnek jelentkezni és mennyitlehet vele keresni?

Figyelt kérdés
Hírdetnek az interneten telefonszexes lányokat,akiket emeltdíjjas számról lehet hívni és telefonszexelni. Hogyan lehet ilyennek jelentkezni és mennyit lehet vele keresni?
2013. júl. 18. 14:34
 1/6 anonim ***** válasza:

én szívesen támogatlak ;)

írj privit!!!

2013. júl. 18. 14:35
 2/6 anonim ***** válasza:
többet nem válalsz?
2013. júl. 18. 14:36
 3/6 anonim ***** válasza:

Sima irodai meló nem jó?

Bezzeg ha én pasiként a testemből akarnék megélni,betonozni vinnének...

4/6 anonim ***** válasza:
Fogadjunk ezt a Budapestes Reginától lested!! :D
 5/6 anonim ***** válasza:
3. küldjük el a kérdezőt is betonozni! ebben a melegben félmeztelenül, természetesen! :D
2013. júl. 18. 14:38
 6/6 A kérdező kommentje:
Igen onnan lestem! :D sztem az, hogy valaki telefonon beszél intim és szexis dolgokról, az nem azt jelenti, hogy a testéből él, ha szexelnék pénzért, az az lenne :) Számomra nagyon egyszerűnek tűnik, régen volt már benne részem persze akkor nem pénzért... Mivel hónapok óta nem találok munkát, gondoltam megérdeklődöm.
2013. júl. 18. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!