Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt most komoly? Ennyit nem képes megadni?
Figyelt kérdés
Az exemnek tartozik nekem 3000,- tal. Felkerestem, és mondta, hogy mit képzelek magamról, meg hogy nekem nem tartozik. Miközben nagyon is! Drága bulikra, strandra, stb-re van pénze. Legutóbb már egy közös ismerősünknek panaszkodtam, hogy nem képes ennyit megadni. Az meg azt mondta, hogy ne is beszéljek ilyenről, mert a srác tuti nem adja meg, és nem tudja elképzelni, hogy tartozna egy nőnek. Hát, én csak lestem, hogy most akkor mi van??2013. júl. 18. 13:52
2/10 anonim válasza:
Énmeg oda vagyok egy csajért viszonzatlanul 5őt kért tőllem kőlcsőn azt monta ajővőhéten visza adja és 2hónap telt el azóta. Visza se ir nekem.
3/10 anonim válasza:
3e ft, ugyanmár... Az exem több millióval rövidített meg, na _azon_ lenne mit siránkozni. Ez van, az élet megy tovább.
4/10 anonim válasza:
Ugyanezt akartam mondani :D Az exem még most is lóg 1 millával :D Már felet lehúztam 20e-sével róla :D De az még csak a harmada... :S
Tanulópénz! :D
Pff 3 ezer ft...hagyd a lelki békéd érdekében! :P
5/10 anonim válasza:
Hagyd a fenébe. Az ilyen alakok már úgysem adják meg.
6/10 A kérdező kommentje:
ok, csak akkor ne rinyáljon mindenkinek, hogy nincs pénze, miközben nekem sose fizetett semmit. amíg jártunk, 100.000-em ment el rá. szakításkor még a cuccaimat se adta vissza. azt szóvá se tettem neki! gondoltam, ha boldog velük, hát legyen. de ennyi pénzt kapásból meg kellene adnia, akár 1 forint, akár több millió. a pénz az pénz. nem ő dolgozott meg érte!!! de bezzeg balaton sound-ra, hyperspace, meg egyéb sza.r bulikra van pénze.
2013. júl. 18. 14:10
7/10 anonim válasza:
Sz*r alak, ennyi :S
Egy ilyentől mit vársz?
És akkor örülj neki, hogy "csak ennyi" ment rá :( Nekem volt egy 4 hónapos kapcsolatom, és a havi fizum (150e) plusz még 50-60 ezer ment rá, havonta :D De én voltam a hülye! Erre is rájöttem...mert csak azt lehet "átb*xni", aki hagyja magát! Ez egy nagy lecke volt az élettől :D
8/10 A kérdező kommentje:
csak még azt nem értem, hogy miért védik be az ilyen alakokat mások??
2013. júl. 18. 14:16
9/10 anonim válasza:
Mert jól előadja magát nekik. Ilyen egyszerű. Manipulálja a haverokat...
10/10 anonim válasza:
Teljesen igazad van! szerintem nem vagy az anyukája, hogy zsebpénzt osztogass neki, és a felesége se vagy! 20/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!