Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek még szeretni fog?
Figyelt kérdés
Van egy lány osztálytársam akibe év vége felé már teljesen beleestem. De hiába próbálkoztam sokszor nem bírtam elmondani neki. Szeptemberben lesz egy párnapos erdei tábor úgy gondoltam, hogy akkor mondom el neki. De mivan akkor ha eddig is levegőnek nézett és csak én gondolom így a dolgokat? Akkor elég baj lesz. És akkor mi lesz ha eddig is úgy érzett mint én de már nem? Sajnos a telefonszámát nem tudam megszerezni , facebook-ja nincs , skype-ja sincs szóval semmi megoldás a kommunikációra. Azt meg nem tudom pontosan hol lakik. Segítsetek!2013. júl. 18. 08:35
1/6 anonim válasza:
Mi ebben hogy tudunk segíteni? Kell neked Igen/nem? Ha igen akkor most szépen visszatűröd a gatyádba a p*csödet felkelsz a gép elől elmész és megmondod neki, keresel egy minél hamarabbi alkalmat erre. De ezenkivül nem tudunk ebben segíteni. Ezt Neked kell meglépned, mert Neked kell az a nö nem nekünk.
2/6 A kérdező kommentje:
Megtenném de hogy? Nem tudok elmenni hozzá, nem tudom felhívni ,nem tudok ráírni semmi semmi! Megtenném de lehetetlen!
2013. júl. 18. 08:39
3/6 anonim válasza:
Őőő, haver, vágj bele, életre szóló tapasztalat lesz, bárhogyan is alakul, semmit nem tudsz veszíteni, csak őt fogod elveszíteni, ha halogatod. Milyen férfi lesz így belőled? Mi szeretnél lenni, egy romhalmaz vagy egy erős ember? És ha nemet mond akkor mi van? Elárulom; a világon semmi. :D
4/6 A kérdező kommentje:
Csak az a gond hogy nem tudok belevágni! Nem lehet ! Csak olvasd el az előző kommentemet!
2013. júl. 18. 08:45
5/6 anonim válasza:
Mivel osztálytársad volt, így tuti van egy másik osztálytársad, aki tudja, hogy pontosan hol lakik. Szóval szedd össze a tökeidet és lépj valamit, mivel lehetetlen nincs, csak tehetetlen.
6/6 A kérdező kommentje:
Utolsó!
Nagyon köszönöm a választ de ez egy 5. osztályos kisgimnazista osztály volt a 2012/13-as tanévben. Tehát majdnem mindenki 2012 szeptemberében ismerte meg a többieket. Nem nagyon tudok olyat az osztálybót aki normálisam elmondaná úgy valamilyen címét,számát a lánynak hogy meg ne tudja az egész osztály. Ez azért rossz mert itt egy kapcsolatot ha mindenki tud róla akkor kiközösít.
2013. júl. 20. 08:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!