Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Most akkor mit akartok?
normális lányt... Tudod arról nem tehetünk hogy te nem normálisokat tartod normálisnak. Haverom jó 6 évig nem talált normális csajt csak iylen r*bancokat, nekem meg most 1 éve lett vége a 3 éves kapcsolatomnak(akkori megcsalt)1 év alatt meg találkoztam olyan 6 csajjal. Elhiszed hogy egyik sem volt normális?:D
22/F
Nem akarlak elkeseríteni, de lehet jobban járnál ha inkább lottóznál :(
Ha ismersz is olyat valószínűleg meg sem fordult a fejedben, hogy pasiként tekints rá
"először szex, aztán majd meglátjuk"
Aha persze:) Ez azt jelenti, hogy nem jösz be neki, de egy menetre viszont igen. Aztán majd meglátjuk, hogyan magyarázzuk ki, hogy nem jön össze. Ez az igazság.
Már megint az általánosítások...
Mindenki mást akar, nem csak az a két kategória van, hogy férfi és nő. Igen, van aki rendes lányt akar és meg is becsüli. Van aki csak megd*gja és ott hagyja. Ugyanígy van nőből is ilyen.
Nem értem miért kell heti 3x feltenni állandóan ilyen kérdéseket?? Általában a fiúk szája szokott emiatt sírni. Bakker, keressetek normális embert. Nem hiszem, hogy egyet se találtok. Vagy nem is kerestek, csak a szappanoperák miatt tesztek fel ilyen kérdéseket... -.-"
Szánalmas... Azt hittem nő létedre legalább van egy kis eszed.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!