Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Most akkor mit akartok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Most akkor mit akartok?

Figyelt kérdés
Ismerkedtem már mindenféle sráccal, de egyik se tudta konkrétan megmondani, hogy mit akar. A legtöbben a szokásos sablon dumával jöttek, hogy először szex, aztán majd meglátjuk, utána mikor a lányoknak ez nem tetszik, a fiúk nyavalyognak, hogy már évek óta nincs senkijük... Normális lányt szeretnétek, de a riban.cokat választjátok,a normális lányokat meg vagy levegőnek nézitek, vagy átveritek. Elmagyaráznátok, hogy akkor most mit akartok??
2013. júl. 17. 18:56
1 2
 1/15 Cyklon ***** válasza:
A fiú logika olyan mint a női logika,ne keresd az értelmét :D Várjál férfiakra,azok tudják mit akarnak :D
2013. júl. 17. 18:58
 2/15 anonim ***** válasza:

normális lányt... Tudod arról nem tehetünk hogy te nem normálisokat tartod normálisnak. Haverom jó 6 évig nem talált normális csajt csak iylen r*bancokat, nekem meg most 1 éve lett vége a 3 éves kapcsolatomnak(akkori megcsalt)1 év alatt meg találkoztam olyan 6 csajjal. Elhiszed hogy egyik sem volt normális?:D

22/F

2013. júl. 17. 19:00
 3/15 anonim ***** válasza:
kikérem magamnak
2013. júl. 17. 19:03
 4/15 anonim ***** válasza:
Mi azt akarjuk hogy a kamus csávók miatt ne legyünk általánosítva hisz a legtöbb lány az ilyenekhez megy vagy pont hogy az ilyen nagydumások mennek oda minden lányhoz akiben lássák hogy meg tudják őket fektetni
2013. júl. 17. 19:04
 5/15 anonim ***** válasza:
Ha normális srácot akarsz találni jobb ha felkötöd a bugyeszt mert ritka mint a fehér holló. Saját ismerőseim közül is mindenki csal mindenkit.
2013. júl. 17. 19:07
 6/15 anonim ***** válasza:
Az a kategória pedig nem jön olyan könnyen mert ők is félnek, hogy megégetik magukat.
2013. júl. 17. 19:10
 7/15 anonim ***** válasza:
Én normális és szép lányt szeretnék. A feltételek konjunktívak. Hogy mit szeretnék vele? Jól érezni magam vele és megmutatni neki, hogy velem érzi a legjobban magát. 28
2013. júl. 17. 19:12
 8/15 anonim ***** válasza:

Nem akarlak elkeseríteni, de lehet jobban járnál ha inkább lottóznál :(

Ha ismersz is olyat valószínűleg meg sem fordult a fejedben, hogy pasiként tekints rá

2013. júl. 17. 19:17
 9/15 anonim ***** válasza:

"először szex, aztán majd meglátjuk"

Aha persze:) Ez azt jelenti, hogy nem jösz be neki, de egy menetre viszont igen. Aztán majd meglátjuk, hogyan magyarázzuk ki, hogy nem jön össze. Ez az igazság.

2013. júl. 17. 19:19
 10/15 belbolyhocska ***** válasza:

Már megint az általánosítások...

Mindenki mást akar, nem csak az a két kategória van, hogy férfi és nő. Igen, van aki rendes lányt akar és meg is becsüli. Van aki csak megd*gja és ott hagyja. Ugyanígy van nőből is ilyen.

Nem értem miért kell heti 3x feltenni állandóan ilyen kérdéseket?? Általában a fiúk szája szokott emiatt sírni. Bakker, keressetek normális embert. Nem hiszem, hogy egyet se találtok. Vagy nem is kerestek, csak a szappanoperák miatt tesztek fel ilyen kérdéseket... -.-"

Szánalmas... Azt hittem nő létedre legalább van egy kis eszed.

19/L

2013. júl. 17. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!