Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan mondjam meg neki, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam meg neki, hogy ne aggódjon ennyire?

Figyelt kérdés

Már több, mint 4 éve van egy egészséges párkapcsolatom.Persze nekünk is vannak kisebb apró vitáink, veszekedéseink.Tegnap nagyon összevesztünk! :S és ez a "veszekedős, haragudós hangnem" ma is tart.(a veszekedés tárgya az volt, hogy a barátnőmmel elmegyek egy fesztiválra 1 napra, és ő nem örül ennek...)Konkrétan elmondta, hogy mi bántja.Ha egy szóval akarnám kifejezni magam, akkor félt!Pedig nem kell semmitől, hiszen tudok magamra vigyázni...Fél attól, hogy elveszít vagy megcsalom(pedig azt mondja, hogy bízik bennem) vagy otthagy a barátnőm egyedül, és én mit fogok ott csinálni másnap reggelig.Nem tudom, hogy hogyan nyugtassam meg, mondtam már neki mindenfélét!!!Engem ebbe az egészbe az bánt, hogy úgy beszél velem, mintha nem is lennénk együtt. :( És még ez tartani fog egy ideig...Nem tudom, hogy mit csináljak, már mindent próbáltam...Esetleg van valami ötletetek?Voltatok már ilyesmi helyzetbe?Mi a legmegfelelőbb viselkedés?

Előre is köszönöm a válaszokat! :)

19/L

2013. júl. 17. 18:44
 1/4 Cyklon ***** válasza:
Légy kemény és ennyi.
2013. júl. 17. 18:45
 2/4 A kérdező kommentje:
Kemény, na de hogyan?
2013. júl. 17. 18:48
 3/4 anonim ***** válasza:
Az én barátom is eléggé túlféltős típus. Nekem általában az oldja meg az ügyet, ha elmondom neki, hogy értékelem, hogy fontos vagyok neki, de szeretnék elmenni és ne aggódjon, mert sohasem csalnám meg és vigyázok magamra. Próbáljátok higgadtan megbeszélni, esetleg felvetheted, hogy addig ő is mozduljon ki valamerre, vagy hogy küldeni fogsz neki sms-t este, hogy jól vagy.
2013. júl. 17. 19:03
 4/4 A kérdező kommentje:

Tudunk majd beszélni telefonon, mert ingyen beszélünk, szóval a kapcsolattartással szerencsére nem lesz gond :)

Sajnos nem tud kimozdulni, mert pont éjszakás lesz :/ biztos, hogy ez is bántja...mindenesetre megfogadom a tanácsodat, és ezt megmondom neki, köszönöm :)

2013. júl. 17. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!