Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan közelítsek egy hungarista srác felé, ha én teljesen átkagosnak mondható vagyok?
Vagy az ilyen pasik csak az "ő körükben"keresnek lányokat?Egy suliba járunk,de én egyátalán nem ismerem őt csak látásból,de nagyon bejön:)
Ő viszont szerintem azt se tudja hogy a világon vagyok....
16/L
Na jó, ebben igazatok van, de a kérdező azt írta, hogy a gyerek nem veszi észre...hát így legalább észrevenné :P
Akkor meg próbálj vele spontán találkozni, beszélgess róla a haverjaival, stb.
,,sem székely himnuszt tanulni se egyebet."
Ezért tényleg nem kell, de abból még senkinek nem lett baja, ha ismeri a magyar kultúrát. :)
Amúgy tényleg hungarista? Mert szokás orrba-szájba lehungaristázni mindenkit, aki nemzeti érzelmű. Én is sokszor kaptam meg, pedig még véletlenül sem vagyok hungarista.
Lehetőleg ne legyél cigány és/vagy zsidó és akkor sínen vagy nála.
hát azért nem kéne minden hungaristát le hülyézni :D
zsidók miatt sz×rta le a madár az már mondjuk kicsit sok :D viselkedj természetesen köszönsz neki mindegy hogy :D lehet szia is aztán majd alakul vala hogy leültök beszélgetni vagy valami :D nálam jó pont ha pl a csaj nem eszkimó párti :D de amúgy szerintem bármiről lehet beszélgetni nem kellenek pont a zsidók :D sok szerencsét :)
Nem biztos, hogy hungarista, szerintem csak hazafi lehet.
Ja, és amúgy melyik városból vagy, mert lehet én vagyok a "NAGY Ő" :D
Hát várost azért nemmondanék,de Szabolcsi vagyok:D
Ja és köszi mindenkinek az eddigi válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!