Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan közelítsek egy hungaris...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan közelítsek egy hungarista srác felé, ha én teljesen átkagosnak mondható vagyok?

Figyelt kérdés

Vagy az ilyen pasik csak az "ő körükben"keresnek lányokat?Egy suliba járunk,de én egyátalán nem ismerem őt csak látásból,de nagyon bejön:)

Ő viszont szerintem azt se tudja hogy a világon vagyok....

16/L

2009. okt. 20. 14:36
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem is felesleges ilyen hungarista köszönéssel jófejkedned...! Maradj olyan, amilyen vagy. Abba bele sem gondoltok, hogy ha nagyon hajszolja ezt a magyar témát, és kérdez tőle valamit a srác, akkor fogalma sem lesz a dologról és beég??! Ez sokkal cikibb, maradj önmagad!
2009. okt. 20. 15:26
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Na jó, ebben igazatok van, de a kérdező azt írta, hogy a gyerek nem veszi észre...hát így legalább észrevenné :P

Akkor meg próbálj vele spontán találkozni, beszélgess róla a haverjaival, stb.

2009. okt. 20. 15:31
 13/23 anonim ***** válasza:
66%
Hívd el valami tüntetésre randizni, vagy vigyél neki e gy kikúr t nagy magyar zászlót
2009. okt. 20. 15:49
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Jajj ugyan már... nem kell ezen semmit parázni, nem kell neked is elkezdeni kart lendíteni, sem székely himnuszt tanulni se egyebet. viselkedj normálisan, ne plázap.csáskodj, ne nyafogj, ne beszélj cukin, lehessen veled értelmesen beszélgetni bármiről. azért a b.zikat meg az szdsz-t ne dícsőítsd.
2009. okt. 20. 16:34
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

,,sem székely himnuszt tanulni se egyebet."

Ezért tényleg nem kell, de abból még senkinek nem lett baja, ha ismeri a magyar kultúrát. :)

Amúgy tényleg hungarista? Mert szokás orrba-szájba lehungaristázni mindenkit, aki nemzeti érzelmű. Én is sokszor kaptam meg, pedig még véletlenül sem vagyok hungarista.

Lehetőleg ne legyél cigány és/vagy zsidó és akkor sínen vagy nála.

2009. okt. 20. 17:36
 16/23 anonim ***** válasza:
63%
elég bigottak tudnak lenni szóval nem ajánlom neked kedvesnek látszik de amikor már 3 órája beszél arról, hogy a zsidók miatt sz@rta le egy madár...
2009. okt. 20. 17:56
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

hát azért nem kéne minden hungaristát le hülyézni :D

zsidók miatt sz×rta le a madár az már mondjuk kicsit sok :D viselkedj természetesen köszönsz neki mindegy hogy :D lehet szia is aztán majd alakul vala hogy leültök beszélgetni vagy valami :D nálam jó pont ha pl a csaj nem eszkimó párti :D de amúgy szerintem bármiről lehet beszélgetni nem kellenek pont a zsidók :D sok szerencsét :)

2009. okt. 20. 19:23
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell kiöltözni meg hungaristának lenni, hogy észrevegyen. Simán flörtölj... ha meg túl tunya, akkor kezdeményezz :)
2009. okt. 20. 19:41
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem biztos, hogy hungarista, szerintem csak hazafi lehet.

Ja, és amúgy melyik városból vagy, mert lehet én vagyok a "NAGY Ő" :D

2009. okt. 20. 21:38
 20/23 A kérdező kommentje:

Hát várost azért nemmondanék,de Szabolcsi vagyok:D

Ja és köszi mindenkinek az eddigi válaszokat.

2009. okt. 20. 21:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!