Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van a, hogyha egy nő kér véleményt magáról, akkor az égig magasztalják, legyen akármilyen csúnya, ha viszont férfi, akkor legtöbbször, "fúj", "hozzá nem érnék" kommenteket kap?
Figyelt kérdés
Én is próbálkoztam már véleménykéréssel, de nagy részük vissza sem írt a képem elküldése után.
22f
2013. júl. 17. 16:38
11/18 anonim válasza:
szoktam csodálkozni néha, milyen csajokra írják, hogy szép... szerencsétlen lánynak ígyis torz az önképe, de most a kommentek után még elhiszi, hogy dögös is :D de nyílván arra megy, hogy utolsó mentsvárként hátra kapnak üzenetet ettől a 'dícsért lánytól' és hátha lesz belőle valami... mert most ők itt kedvesek
12/18 A kérdező kommentje:
"egy csajnak nincs kint a bordája akkor már rögtön undorítóan kövér"
Ezeket hol is látod?
2013. júl. 17. 16:47
13/18 anonim válasza:
"Nem értem, hogy milyen alapon, mert szerintem nagy részükkel nincs probléma."
Nem támadásból!!!
De ettől még nem kell,hogy mindenki így lássa.
14/18 anonim válasza:
a vélemények mindig attól függnek, hogy éppen kik vannak itt, ezért nem kapnál kétszer egyforma véleményt, meg attól is kinek mi tetszik, így aztán mindegy ki melyik oldalon van N
15/18 anonim válasza:
a nőket is ugyanúgy kiosztják.. amikor én kértem véleményt, és emlitettem, h hastáncolok, akkor jöttek a sárdobálások, h biztos kövér vagyok, amikor meg küldtem képet h nem kövér senki se a csoportban, akkor meg az volt h akkor nem is vagyunk igazi hastánccsoport.. tévhitben élnek az emberek:D
16/18 anonim válasza:
Komolyan, tegyek fel én is egy ilyen kérdést? -.- 24/F
17/18 anonim válasza:
Én csak a kommentek miatt vagyok itt,qrva jók.
18/18 anonim válasza:
én is XD 9es, poén? Ebbe minek poén???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!