Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mellműtét egy férfi miatt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mellműtét egy férfi miatt?

Figyelt kérdés

Nagyon tetszik valaki, akinek eddig csak nagymellű barátnői voltak, de most kezdünk összemelegedni, viszont nem hiszem, hogy én, mint elől deszka tetszenék neki, ha szexre kerülne a sor. Egyébként nagyon egy hullámhosszon vagyunk, már 7 éve ismerjük egymást, csak eddig mindig volt valamelyikünknek kapcsolata. Mennyit számít a férfiaknak a mellméret, ha egyébként én lennék minden szempontból a tökéletes pár ennek a férfinek? Megéri megműttetnem magam azért, hogy tetszek neki?

22 N

2013. júl. 17. 10:08
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Számít a mellméret, de nem hinném, hogy az lenne a lényeg.

Ha meg akarod műttetni, akkor azt csak magadért, s ne másért.

2013. júl. 17. 10:10
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Párválasztás szempontjából nem ez számít. Ellenben én biztos nem jönnék össze olyan önértékelési zavaros libával, aki képes lenne kés alá feküdni, hogy tetsszen nekem...
2013. júl. 17. 10:10
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Felesleges pénzkidobás. Egy kapcsolat lényege, hogy a felek elfogadják egymást, minden hibájukkal együtt.
2013. júl. 17. 10:13
 4/15 anonim ***** válasza:
Úgye ez nem komoly kérdés? ......Döntően nem számít, ezért felesleges.
2013. júl. 17. 10:17
 5/15 anonim ***** válasza:

Csak egy hülye műtteti meg magát ilyen okból -.-

Legyen már egy kis önbizalmad. Kezdtek összemelegedni? Tök jó. Szerintem az elmúlt 7 évben észrevette, hogy egy deszka vagy (bocsi te írtad), mégis kezd veled. A fiúk nem vakok -.-

2013. júl. 17. 10:18
 6/15 Hanariko ***** válasza:
MÁS MIATT SOHA!!
2013. júl. 17. 10:19
 7/15 anonim ***** válasza:
én csak akkor műteném meg, ha ÉN nem tudnám elfogadni magam így. egy pasiért csak, biztos hogy nem... előbb miért nem kérdezed meg, hogy tényleg így van-e, lehet hogy eddig csak pont véletlen voltak olyan barátnői, és tetszik neki ez a típus is.:)
2013. júl. 17. 10:19
 8/15 anonim ***** válasza:
Nehogy már mellműtét végezz egy férfiért! Az a férfi egy gyökér, ha el is várja... Aztán, ha rosszul sül el a kapcsolat akkor meg felesleg is volt. Össze-vissza szabdalják a fontos mirigyeket vagyis nem olyan hasznos egészségileg és te mind ezt pasiért? Ne tedd. Ha ő nem értékeli a kis melled akkor keress mást.
2013. júl. 17. 10:21
 9/15 anonim ***** válasza:
Nem hinném, hogy ez jó ötlet lenne.
2013. júl. 17. 10:26
 10/15 anonim ***** válasza:
Más miatt én sem vállalnám soha!
2013. júl. 17. 10:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!