Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Segítsetenetek kel, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítsetenetek kel, mit rontottam el?

Figyelt kérdés

Van egy fiú 15 éves. Elég rég óta ismerem és csak pár hónapja lettünk igazán jóba. Sokat beszélgettünk, találkozgattunk és idő közben rájöttem, hogy tetszik nekem. Ezzel ő is ugyan így volt. Amikor ezt tisztáztuk egymással és találkoztunk mindig fogta a kezemet, de megcsókolni nem csókolt meg. Ilyenkor nem is jártunk egymással. Aztán egyre jobban várni kezdtem azt a csókot, mert elötte nem nagyon történt velem meg ez az esemény. Egy hónapra rá amikor hazakisért megcsókolt és nagyon örültem neki, de valamiért ezt nem tudtam neki kimutatni. Amióta megcsókolt nem is találkoztunk és nem is beszéltünk egymással. Szerintetek mi lehetett a baj?

L/13

2013. júl. 17. 02:27
 1/4 Titkos Málna válasza:

büdös volt a szád.:D

nem amúgy, keresd meg és kérdezd meg, hívd el valahová.: D

2013. júl. 17. 02:30
 2/4 skyfall válasza:
nem értem pontosan... megcsókolt és utána nem is keresett sehogy? nem írt üzenetet, nem hívott fel, te sem kerested?
2013. júl. 17. 02:56
 3/4 anonim ***** válasza:
Lehet csalódott, mert nem bírtad kimutatni az örömöd és most fél, hogy ő hibázott. Látod, talán ugyan azon gondolkodtok mind a ketten, de nem mer egyikőtök sem lépni. Nyugodtan írj rá, kérdezd meg, hogy mi van vele :)
2013. júl. 17. 03:01
 4/4 A kérdező kommentje:
De amikor ez történt után próbáltam vele beszélni, de ő nagyon bunkón viselkedett és ezért inkább hagytam, hogy majd, ha beszélni akar beszéljen, de azóta nincs semmi..
2013. júl. 17. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!