Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIÚK! Nektek minden áron fontos a testalak egy szép arc mellett?
ezzel csak annyi baj van, hogy több vagyok mint 161 cm és jóval kevesebb mint 78 kg .. úristen :D
bevallom nem tartom magam szépnek, sokan mondják hogy szép az arcom, ezért tettem fel így a kérdést.
ha sikerülni a fogyás nyilván tartanám a súlyom, főleg hogy kézilabdázom, meg vigyáznék is szóval kétlem hogy ugyan ilyen lennék :)
szóval igazából most feleslegesen kellettél ide :):):):))
Természetesen nagyon fontos a testalkat...ha nincs meg mind a 4 végtagja az nem szokott jó pontnak számítani...általában :D - de most eltekintünk az amputálós fétistől xD
Egyébként, a viccet félretéve, ez a dolog nagyon szubjektív, ahány ház annyi szokás. Pl az igazat megvallva én élek-halok a szép baba arcú csajokért - erről is a TV tehet, bakker tiszta pedofillá teszi a férfiembert :O xD - viszont emellett nagyon szeretem azt is, hogy ha van mit fogni a leányzón. Szóval ha úgy vesszük az a plusz 5-6 kiló nálam még előnynek is számít.
Sőt, hozzávéve még az a tényt is, hogy én egy nagyon jó pasi vagyok ;) - sportos, jó az ágyban, jó humorú, karizmatikus, megnyerő és okos... :D - akkor már nagyon örülhetsz :P
Ha majd nem arra koncentrálsz, hogy kivetni valót keress magadban, hanem arra mik az erősségeid, akkor majd megkaphatod a legjobb pasikat is...hajrá önbizalom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!