Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális? :D
Manapság már itt a net(skyp,chat,msn,facebook stb.),de én leveleket szeretnék küldeni/kapni rendes borítékban,mint régen anya idejében.:)
Hülyeség vagy más is van így vele?
15/l
Ha megadod a címedet, én szívesen levelezek Veled. Régen sokat írtam a testvéremnek, de mostanság semmi... Pedig én is szeretek postán levelezni, annak van egy izgalmas hangulata, várni a levélre, aztán elolvasni a sorokat, és a választ fontolgatni. Nagyon szeretek mind az éteren, és mind a földi, postai úton át levelezni. (azt hozzá kell tennem, hogy a válaszom sokszor késik, lustaság, időhiány...)
16/L - mondjuk oké, a szerelem, szex kategóriában írtad, így biztos nem egy másik, lány levelezőtársra vágysz... hacsak nem vagy leszbi, de azt nem hinném.
Régi világ - régi technológia, új világ - új technológia és attól, hogy új még nem biztos, hogy jó is.
De ezt már Albert Einstein is megjósolta. :D
Örülök,hogy sokan így gondoljátok:D
Hát úgy gondoltam,hogy ha mondjuk itt jobban megismerek valakit,és utána levelezetnénk,ha akarna:))
A barátaimmal nem tudok,mert egy városban lakunk annak meg sok értelme nincs^^
Szerintem elégedj meg az e-mail-le. Azt ugyanúgy meg kell fogalmazni, mint egy hagyományos levelet. Mindenféle chat alkalmatlan az ismerkedésre, mert szinte rákényszerít az igénytelen fogalmazásra.
37/F
Szoktam leveleket kapni, nem egy élmény. (telefonszámla, miegymás)
Viccet félretéve: normális, persze. Én a te korodban még leveleztem, megvan annak a maga hangulata.
nem igen
túl sok költő lámúrt olvastál irodalomórán
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!