Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk, ferfiak! Ha a kiszemelt csajon meglattok egy ilyen ruhat, aznagyon illuziorombolo? Vagy mit gondoltok?
2013. júl. 16. 20:10
11/13 anonim válasza:
Azt kellene felkötni, aki ilyet tervez. Cuki meg egy kiskutya legyen.
Egy ruha legyen: elegáns, kényelmes, sportos, alkalomhoz illő, visszafogott, csinos vagy szép és ehhez hasonlók. De ne cuki.
13/13 anonim válasza:
12 éves kislányon, egy esküvőn jól áll, láttam már cifrábbat, de egy felnőtt nő ne vegyen már fel ilyet sehová, még esküvőre sem. Tudom, h a menyasszonyok hajlamosak túlzásba esni, mert, hogy ez az ő napjuk, de én a barátnőmnek is megmondtam, a Te napod, az ok, de légy velem kíméletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!