Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a civilizáció széthullásának a jele?
Ugyebár az evolúció törvénye, hogy a legelőnyösebb tulajdonságokkal rendelkező egyedek örökítik tovább a génjeiket.
A nők általában a rosszfiúkra buknak, akik hajlamosabbak az agresszióra, és megtudják őket védeni. Ezeket a géneket tovább örökítik az utódjaiknak és azok is nekik. Előbb utóbb a világon ezek az erős, domináns viselkedésű, de alacsony intelligenciájú egyedek lesznek túlsúlyba. Nos ez mit is jelent?
A civilizáció nem fog fejlődni, egyszerűen széthullik, revolúció alakul ki. Az emberek előbb a neolitikus szintre, majd utána a vadászó-gyüjtőgető életmódra térnek vissza, majd végül arra se.
Közbe a Föld gyógyul és a rosszfiúk utódjai visszaintegrálódnak a természetes táplálékláncba.
Már ezt képes vagyok külső szemlélő szemével látni, valószínűleg ez az oka a sikertelenségemnek, hogy az én génjeim nem alkalmasak és az evolúció már más irányba halad.
Amihez rám semmi szükség.:(
Ennek a folyamatnak a szenvedő alanya vagyok.
"Az hogy olyanná kell válnom mint ők. Karrierista, káromkodó, verekedő kigyúrt félállatá. Egy ősemberré, egy primitív élőlényé, amely egy gibbonal áll egy szinten."
Ahogy korábban is írtam: a többség valóban ilyen félállati szinten hozza a döntéseit, de az, hogy te nem ilyen vagy, az nem azt jelenti, hogy ilyenné kell válnod. Én sem vagyok ilyen, hát találtam magamnak párt a magam csoportjából, és rá vigyázok is nagyon.
Neked egyetlen bajod van, hogy nem vagy képes elfogadni, hogy ha egy csaj egy primitív bunkót választ magának, akkor az nem téged minősít. Tizenévesen az én csőrömet is szúrta egy ideig, hogy a csajoknak rendszerint a pózer, menő majmok kellettek, de hamar rájöttem, hogy egy ilyen gondolkodású csajjal nekem semmi dolgom, miért irigykedjek hát? Na jó, persze ez nem volt ilyen egyszerű menet fejben, de akkor is ez lett a vége.
A másik nagyon nagy bajod, hogy csak sajnáltatod magad, panaszkodsz, hogy túl jó vagy ebbe a világba, ahelyett, hogy keresnéd a világnak azokat a dolgait, amik neked tetszenek és megfelelnek neked. Azt már megtanultam, hogy ezt hiába is írom le neked, mert úgyis azt fogod válaszolni, hogy "mégis mitől legyen jó kedvem, amikor ez van, meg ez van?". Megmondom őszintén: leszarom a panaszkodásod, mert az nem vezet sehová. Ha csak vinnyogsz, hogy szar a világ, akkor számodra szar is lesz, ez ilyen egyszerű! Mindenesetre tanulságos, hogy én csak addig nem érdekeltem a nőket, amíg hasonlóan gondolkodtam, mint te.
Nem azért nincsen csajod, mert a világ a primitív bunkókra épül, hanem mert frusztrált vagy, pesszimista, kishitű és félénk. Ez az a pont, ahol az embereket két részre lehet osztani: az egyik elkezdi megmagyarázni, miért ilyen, és elkezd mutogatni rám, hogy az ő helyzetében nem lenne ekkora a pofám, a másik pedig egyszerűen megpróbál változtatni rajta. A szép az, hogy az első csoportnak általában ezt is hiába írom le, mert úgyis csak felháborodik, hogy mit sértegetem, nekem van csajom, nekem könnyű...
"Én is okos srác vagyok, de inkább félénk, gátlásos, tipikus jó fiú típus és fura mód a lányok emberszámba sem vesznek. Nehogy már mi tehesssünk róla, hogy a lányoknak a rossz fiúk kellenek ösztönösen? "
Döbbenet, hogy az emberek mennyire csak kettő színben képesek látni a világot, ami egyébkén nagyon szép, színes. Szerintetek tényleg csak kétféle csávó létezik, rossz- és jófiú? Komolyan? Képzeljétek már bele magatokat a csaj helyébe, ahogy csak irigykedve, dadogva ültök a sarokban és közben meg vagytok sértődve a nőkre, amiért nem vesznek észre titeket! Megfordult már a fejetekben, hogy ezért tenni is kéne? Belegondoltatok már, hogy ezért nem csak a nők a hibásak?
Elárulom a titkot: a nőknek általában nem a rosszfiúk kellenek, hanem önálló férfiak, csak éppen a legönállóbb férfinak sokszor ezek a s**gfejek tűnnek. Én nagyon is a jófiú kategóriát képviselem, de nem félek a nőktől és a véleményemből nem engedek, van önbecsülésem és saját egyéniségem. Megtaláltam a párom, és meg is tudtam/tudom tartani magam mellett, de nem is vártam arra, hogy beszari kis félénk srácot a sarokban elkezdje tutujgatni. Igen, pedig én is okostojás kitűnő tanuló voltam, vajból van a szívem és jóindulatú is vagyok, csak éppen én szocializálódtam rendesen, ti meg nem. Ahelyett, hogy ezen elgondolkodnátok, elkezditek a nőket fikázni, mondván nekik csak a tahók kellenek, meg megyünk vissza a neolitikus korba, meg mittudomén. Az agyam elszáll...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!