Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is egyetértetek abban, hogy 2 ember zenei ízlésének egyeznie kell egy párkapcsolatban?
Na, hát ekkora marhaságot is régen hallottam, bocs. :D Ezen most hangosan elröhögtem magam. :) Ide mindig érdemes benézni. :D
34/N
(A férjemmel évek óta nagyon jó házasságban élünk, de a zenei ízlésünk homlokegyenest különbözik, szerintem boldog az a pár, akiknek ez az egyetlen problémájuk) :)
Hát, ha ez így van akkor nekem sosem lesz bnőm
Lastfm: sondor8D
Ha felszínesen közelítünk, a zenének semmi köze a párkapcsolathoz, de azért ez nem ilyen egyszerű. A zenei ízlés egy olyan tulajdonság, ami sokkal mélyebben gyökerezik annál, mint, hogy mi esik jól a fülednek. Márpedig ha ezek a tulajdonságok nem passzolnak, akkor bajos a dolog.
Alapvetően én például nagyon nagy zenerajongó vagyok, és igényem ezt megosztani a párommal is. Nem kell, hogy szeresse, de jó, ha nyitott rá, és én is tudok nyitott lenni az ő ízlésére. Engem zavarna, ha otthon nem hallgathatnék zenét, mert őt zavarja, vagy éppen nekem kellene olyat hallgatnom, ami irritál.
A különböző zenei ízlés sokszor különböző szórakozási formákat von maga után. Én többek között azért nem járnék szívesen pl egy diszkós csajjal, mert ő nem fog velem koncertekre járni, én meg nem fogok vele a diszkóban szögelni. Ez pedig eléggé megnehezítené a párkapcsolat megélését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!