Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, szeretitek, ha egy nő nem csak szép, de okos is?

Hát szerintem nem szeretik a pasik többsége (tisztelet a kivételnek) ha a lány okosabb mint ők. Nekem legalábbis ez a tapasztalatom. Én úgy gondolom hogy igenis okos, intelligens lány vagyok és nem csunya, de még sincs barátom jelenleg:D
17L

Jaja... a pasik nem szeretik, ha egy nő okosabb...
De sokszor mégis a nő okosabb, hiába, tetszik, hiába nem:-D

én lányvagyok(még nem nő hnme még csak lány:P)de azért írok ha nembánjátok:D
szerintem ha 1nő okos és szép akkor az igazi férfiak azthiszik h nincs nála esélye.....ha meg csak szexre kell neki akkor meg aztmondja h ááá túl okos úgyse "fekszik" meg nekem XD de azért vannak biztos szép és okos nők:) meg jóképpű okos férfiak:)(legalábbis remélem:D)

bocsi am a helyesírási hibákért mert látom h van benne:S
és am 16/L vagyok:)

Ha művelt és okos, az számomra abszolút pozitívum! Szinte minden téren igyekszem legalább alapvetőleg tájékozott lenni, és nagyon jó, amikor az ember erről beszélgetni tud a másikkal! Szerelemben, barátságban egyaránt. Tapasztalataim elég nagatívak, valamiért ha olyan társalgást kezdeményezek, ami nem az aktuális divatról (legyen az zene, film, ruha, bármi) szól, akkor a legtöbbször monológba fullad a dolog, mert nem nagyon szólnak hozzá. És ez frusztráló. Ha valakivel jól el lehet beszélgetni komolyabb témákról is, azzal órákat tudok társalogni, anélkül, hogy észrevenném az idő műlását.
Rövidre zárva: igen, kifejezetten szeretem!
20/F
Nekem nagyon is számít. Kifejezetten vonzódom az ilyen csajokhoz. Ha nagyon szép a lány, de buta, akkor az már egy picikét eltántorít a dologtól.
Szóval én kifejezetten szeretem az okos lányokat.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!