Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, szeretitek, ha egy nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, szeretitek, ha egy nő nem csak szép, de okos is?

Figyelt kérdés
természetesen nem úgy, hogy hogy normális, és intelligens, hanem pl. fizikusnak készül, megy neki a matek, kémia, egyetemista...stb. :) Vagy nálatok nem számít ez?írhattok kort is, köszi szépen :)
2009. okt. 19. 20:08
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Álmaim asszony lenne,.
2009. okt. 20. 11:20
 12/19 anonim ***** válasza:
17%
Nem szeretjük, ha már nő akkor legyen hülye ^^
2009. okt. 20. 16:48
 13/19 anonim ***** válasza:
73%

Hát szerintem nem szeretik a pasik többsége (tisztelet a kivételnek) ha a lány okosabb mint ők. Nekem legalábbis ez a tapasztalatom. Én úgy gondolom hogy igenis okos, intelligens lány vagyok és nem csunya, de még sincs barátom jelenleg:D

17L

2009. okt. 24. 17:24
 14/19 anonim ***** válasza:

Jaja... a pasik nem szeretik, ha egy nő okosabb...

De sokszor mégis a nő okosabb, hiába, tetszik, hiába nem:-D

2009. okt. 24. 18:16
 15/19 anonim ***** válasza:

én lányvagyok(még nem nő hnme még csak lány:P)de azért írok ha nembánjátok:D

szerintem ha 1nő okos és szép akkor az igazi férfiak azthiszik h nincs nála esélye.....ha meg csak szexre kell neki akkor meg aztmondja h ááá túl okos úgyse "fekszik" meg nekem XD de azért vannak biztos szép és okos nők:) meg jóképpű okos férfiak:)(legalábbis remélem:D)

2009. okt. 24. 18:34
 16/19 anonim ***** válasza:

bocsi am a helyesírási hibákért mert látom h van benne:S

és am 16/L vagyok:)

2009. okt. 24. 18:35
 17/19 anonim ***** válasza:

Ha művelt és okos, az számomra abszolút pozitívum! Szinte minden téren igyekszem legalább alapvetőleg tájékozott lenni, és nagyon jó, amikor az ember erről beszélgetni tud a másikkal! Szerelemben, barátságban egyaránt. Tapasztalataim elég nagatívak, valamiért ha olyan társalgást kezdeményezek, ami nem az aktuális divatról (legyen az zene, film, ruha, bármi) szól, akkor a legtöbbször monológba fullad a dolog, mert nem nagyon szólnak hozzá. És ez frusztráló. Ha valakivel jól el lehet beszélgetni komolyabb témákról is, azzal órákat tudok társalogni, anélkül, hogy észrevenném az idő műlását.

Rövidre zárva: igen, kifejezetten szeretem!

20/F

2009. okt. 24. 19:54
 18/19 anonim válasza:

Nekem nagyon is számít. Kifejezetten vonzódom az ilyen csajokhoz. Ha nagyon szép a lány, de buta, akkor az már egy picikét eltántorít a dologtól.

Szóval én kifejezetten szeretem az okos lányokat.

2009. okt. 25. 18:32
 19/19 anonim ***** válasza:
Én kifejezetten az értelmes nőkért vagyok oda.. 18/F
2009. okt. 25. 23:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!