Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Drogozik a csaj?
Figyelt kérdés
Kavartam pár hónapja egy csajjal be is vallottam neki hogy szeretem de nem lett semmi, eltávolodtunk, ő utál, és azt hiszi én is utálom őt. Velem próbálta ki először a füvet. Olyan pletykákat hallottam róla hogy kólázik és kezdek aggódni mert még mindig szeretem őt. Megváltozott flegma lett pupillái állandóan kitágulva tiszta kóma a csaj. Mit tegyek?2013. júl. 15. 17:46
2/8 -=Koldus=- válasza:
Kóla? Már az üdítő is drognak számít vagy lemaradtam valamiről? O.o
4/8 anonim válasza:
Akkor én már évek óta drogozok bazzeg :DD
6/8 anonim válasza:
A kóla az kokó...Kedves utolsó...Nem nem tapasztalatból beszélek...:)
Kedves kérdező, pedig ne foglalkozz ezzel a csajjal szerintem...Találhatsz kevésbé "izgalmas" hölgyet is!
7/8 -=Koldus=- válasza:
Azt a mindenit. Mindennap tanul valami újat az ember...
8/8 anonim válasza:
Nehogy foglalkozz az előző válaszokkal ugyanis a fű csak több év használat után okozz függőséget(mivel könnyű drog és mellesleg nem annyira káros mint az alkohol) és az is hülyeség hogy kapu drog és emiatt kapsz rá minden szarra.És ha ennyire fontos neked ez a lány akkor igenis legyen tököd menny oda hozzá és mond meg neki szereted és nem akarod h tönkre vágja magát ha elég megértően mondod engedni fogja hogy segíts(tapasztalat)én még mindig azt mondom inkább füvezz mint rá kapj a kristályra,pikora meg a sok szintetikus lófaszra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!