Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet egy csajt elüldözni?
Írd neki:Szállj le rólam!!!!!!!
Ha az IQ-ja meghaladja a 30-at felfogja
Megmondom én, de jól figyelj mert ha pislogsz lemaradsz.
Ha azt akarod, hogy egy nő ne úgy tekintsen rád, mint egy férfira akihez vonzódik szexuálisan a következőt kell tenned. nagyon egyszerű. Beszélgess vele, légy figyelmes, kérdezgesd a napjáról. Légy vele kedves, meg ilyesmik. Ilyenkor észre se fogod magad venni, és bumm! bekövetkezik a csoda, a mágia, a brit okos tudósok által sem ismert jelenség, amikor a nő úgy fog rád tekinteni mint egy barátra..
Szóval ha ezt betartod, túl fog lépni rajtad, bízz bennem ez eddig mindig bevált!:D
valamiért nem akarom neki azt mondani h én nem akarok vele beszélni többé... mhh... nem tudom miért. Talán nem akarom h még jobban leromboljam az önbizalmát ezzel... Nem akarok neki túl nagy fájdalmat okozni már annyi mindent elviselt tőlem h le a kalappal... Ennyire soha nem fog így szeretni senki és így kiállni mellettem mint ahogy Ő tette... :D Huu h mennyi mindent vágtam a fejéhez már h elérjem vele h elfelejtsen... De hát mit tegyek ha én egyszer nem érezek "úgy" iránta :/
De lehet mégis az lenne a legjobb ha megmondanám neki ennyi volt... Csak ne akarjon öngyilkos lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!