Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, bejön ha egy lány cigizik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, bejön ha egy lány cigizik?

Figyelt kérdés
2013. júl. 14. 21:36
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
92%

Újabb szájukat jártató fiúcskák...

el nem hiszem, ha egy lány iszonyat megtetszik nektek, külső-belső klappol minden, pont a cigi miatt nem fogtok összejönni vele... pff. Nevetséges.

L/nem dohányzó

2013. júl. 14. 22:01
 12/19 anonim ***** válasza:
11. igen,ez elég fontos tényező
2013. júl. 14. 22:10
 13/19 anonim ***** válasza:

24/f vagyok.Én eleve undorodom a cigitől és most tisztelet a kivételnek fiú vagy lány aki cigizik mindnek rosszabb a foga vagy idővel az lesz és ez fontos tényező egy csóknál!

Ám jöttem olyan lánnyal össze aki cigizett de addig nem kapott csókot amíg nem vett be rágót vagy valami mentolosat és a lányok többsége igényes és aki az akkor annak marha kellemetlen lesz ez is!

2013. júl. 14. 22:26
 14/19 anonim ***** válasza:

# 11!

Nekem elég érzékeny a szaglásom.

Amikor valahol csatornát szerelnek és a fél város büdös, akkor a legcsinosabb lány sem tetszik, mert közben érzem azt a szagot. Na, a ciginél is ez van, csak a cigis lány folyamatosan büdös és engem ez taszít.

Tehát nem elvi kérdés, hanem undorodom tőle.

2013. júl. 14. 22:42
 15/19 WsAkosWs ***** válasza:
Dehogy jön be.
2013. júl. 15. 09:49
 16/19 anonim ***** válasza:

Nem, egyáltalán nem jön be.

Soha nem dohányoztam, de volt dohányzó párom. Viszont ügyelt rá, hogy soha semmilyen formában ne érezzem rajta. Így rendben volt a dolog, de jobb egy nem dohányzó barátnő inkább. (F27)

2013. júl. 15. 12:50
 17/19 anonim ***** válasza:

Pedig de. Kizáró ok. Te lennél egy olyan fiúval, aki ha melletted van elkap a rosszullét, kivéve ha agyonrágózza/mentolozza magát?? :)

2013. júl. 15. 18:19
 18/19 milan970521 válasza:
nekem bejönnek az olyan lányok akik cigiznek! kérdező te hány éves vagy? lány vagy? én 16 éves fiú vagyok!
2013. júl. 15. 22:14
 19/19 anonim ***** válasza:

érdekes, én is 16 éves fiú vagyok és bejön

a kommenteket olvasva 4 év múlva kinövöm, bár ki tudja :P

2013. júl. 16. 04:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!