Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk ti mit gondolnátok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ti mit gondolnátok egy olyan lányról aki félóránként rak ki képet magáról? (többi lent)

Figyelt kérdés

fél óránként változtatja meg a profilképét és 5-6 éves képeket rak fel és naponta ugyan ezt csinálja

mit gondoltok egy csajról?

2013. júl. 14. 21:29
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
baromira nem nézem egész nap a facebook-ot és nyomkodom az f5-ötöt :D szóval semmit xD
2013. júl. 14. 21:35
 12/12 anonim ***** válasza:
Én nem is használom a fészbukot már, mert úgyis csak felszínes, buta csajok vannak ott. Engem totál tönkretettek, folyton rondának neveztek meg az tkellett olvasnom naponta, hogy ők milyen helyes fiúkra vágynak és hagyják már őket békén a nyomik. Attól hogy szépek kívül, belül még rondák, nekem nem tetszenek az ilyen lányok, csak dugnám őket egyszer bosszúból, aztán dobnám is őket.
2013. júl. 14. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!