Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Mit gondoltok erről a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mit gondoltok erről a pasiról?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2013. júl. 14. 09:54
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
#10 ne álszenteskedjél, te is a vonzó nőket nézed meg nem? Annyira bírom ezeket az általánosításokat...
2013. júl. 14. 11:03
 12/28 anonim ***** válasza:
5-ös válaszoló vagyok. Nem vagyok megkeseredett, de akkor se válogasson.
2013. júl. 14. 11:22
 13/28 anonim ***** válasza:
De basszus mi az, hogy ne válogasson? Az elsővel kellene családot alapítani? Evolúciós dolog az, hogy a nőstények válogathatnak a hímek között te idióta!
2013. júl. 14. 11:28
 14/28 anonim ***** válasza:

10es vagyok megint.

11es, ez a pasi messze van a jó pasitól...

Legalábbis szerintem aki nem tini, vagy nem ragadt meg agyilag a tini szinten, annak nem fog tetszeni.

Nem álszentkedek, én is meg nézem a szép nőket, de ez nem szép ember, csak tini-imádatra való.

Persze, nézzenek meg embereket, de ezen már látszik minden pár kép alapján.

Amúgy meg azért zavart a nemtudom hányadik hozzászólók írása, mert abból az jön le, hogy mindegy milyen ember, ha úgy néz ki, ahogy ez az ember, akkor kell neki.

Ezt se férfi ,se nő iratában nem kedvelem.

Mert nekem egy szépségkirálynő se jó, ha nem olyan a lelke, amilyen nekem kell.

Persze lehet csak én látom így.

2013. júl. 14. 11:38
 15/28 anonim ***** válasza:

10es vagyok ujfent.

5ös, te is válogatsz, mindenki válogat, senkinek se mindegy, kivel van, legalábbis remélem...

2013. júl. 14. 11:39
 16/28 anonim ***** válasza:
#14 hadd döntsem már el, nekem mi jön be... attól, hogy te úgy gondolod, ronda, másnak még tetszhet.
2013. júl. 14. 11:41
 17/28 anonim ***** válasza:
Ja és amúgy énsem írtam, hogy akarnék ettől a pasitól valamit, mivel valószínűleg egy bunkó beképzelt alak, pont azért, mert jól néz ki. De attól még nem tagadom, hogy bejön nekem.
2013. júl. 14. 11:42
 18/28 anonim ***** válasza:
13-as te vagy az idióta. Evolúció? Felülírom azt is, megtehetem :) BÁRMIT megtehetek!!! :D
2013. júl. 14. 11:43
 19/28 anonim ***** válasza:
Megnézem ahogy te az első szembejövő nővel lefekszel, mert te nem válogatsz :D Gondolom akkor szerinted senki sem ronda, vagy szép, hanem mindenki ugyanolyan...
2013. júl. 14. 11:44
 20/28 anonim ***** válasza:
Pontosan, te is ugyanolyan vagy.
2013. júl. 14. 11:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!