Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Próbálkozzak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Próbálkozzak, vagy adjam fel a reményt?

Figyelt kérdés

Lehet kicsit hosszú lesz, de leírom a történetem.

Nem járok gyakran bulizni, de ha igen, mindig láttam egy bizonyos lányt. Csak látásból ismertem, és egyre jobban tetszett. Nagyon jól nézett ki, nem viselkedett úgy mint egy p*csa, és ahogy láttam pasija sem volt. Megtaláltam facebookon, és megbizonyosodtam róla, hogy tényleg egyedülálló. A tipikus női ideálommá vált. Most lehet írni, hogy nincs elég önbizalmam, de nem kaphattam volna meg az "akkori formámban". így elkezdtem megváltozni. Csajozásról szóló könyveket olvasgattam, és ott láttam, hogy változtass az életeden. Megváltoztam, ruhatár minden. Minden amit tettem, tanulás, minden egy látottak alapján elképzelt ideál miatt tettem. Ő inspirált, hogy megváltozzak, hogy jobb, hogy "vagányabb" ember legyek. Már csak 1 lépés választott el attól, hogy megszólítsam. De előtte még elmentünk szórakozni a haverokkal. Ekkor láttam, hogy ott volt ő is. (nem szórakozóhely volt, de többet nem írok le, nehogy felismerhető legyen) Szóval ott volt a saját baráti társaságával, és láttam, hogy valaki rámászott, és hagyta. Nem tűnt nagy szerelemnek, de mégis megvolt a csók stb. A srác egy kinézetre elég szerencsétlen gyereknek tűnt, mégis sikerült neki. Nem voltam felháborodva, mivel én voltam a p*cs, hogy eddig nem léptem, mégis olyan érzés volt, mintha szivendöftek volna. Teljesen megfagytam. Facebookon még mindig egyedülálló. Szerintetek ez jelentett neki valamit? Maradjon meg a remény, és lépjek, próbálkozzak nála? Vagy mondjak le róla végleg? (ami nem biztos hogy sikerülne)

Lehet írni, hogy nem láttatok még ilyen hülyét, de beleszerettem a kinézetébe, valamint a látottak alapján róla alkotott képbe. Én is azt mondom, hogy szégyen amit csinálok, de ez van. Tulajdonképpen a semmibe szerettem bele, és bármit fel tudnék áldozni, hogy megkapjam. Tanács?

2013. júl. 14. 00:19
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Igen, ha már komolyabban ismerkedtek és már nem ijesztenéd el vele esetlegesen, akkor mindenképp mondd el neki azt a sok áldozatot, azt a sok tanulást, amit érte tettél!! Tuti nagyon jól esne neki, még pozitívabbá válnál a szemében! ;)
2013. júl. 15. 00:00
 12/13 anonim ***** válasza:
El ne hidd, nem kért meg rá senki. Ez "természetes".
2013. júl. 15. 00:32
 13/13 Rikkii1122 válasza:
Ismerd meg! Botolj belé és probálj hozzá közelebb kerülni! Megismered és könyebb lesz döntened! ;)
2013. júl. 15. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!