Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha férfi létemre, kissé sminkelem magam az még belefér? Lányok nektek bejön?
Most ne ilyen durvára gondoljatok, a stílusomból adódóan festem magam KICSIT ! meg szerintem még így férfiasabb is lesz tőle az arcom
Valami ilyesmire gondoljatok, ez hasonló stílus, mint én.
adam lambert? az meleg!!
hát Te nem értesz hozzá öcsém, ezen van alapozó, szája és szeme is ki van festve, a szeme ki is van a ceruzával emelve, ha Te így fested Magadat, gratulálok többet teszel fel, mint én
nem jönne be N
fúj. egy férfi ne sminkelje magát, annyira undorító... nekem férfias férfi kell, nem egy langyi kisminkelt fiú :S
19L
Naaaaa...azért nem kell ennyire durván letámadni. Nem azt mondom hogy teljesen normális, de a te esetedben, ha tényleg megköveteli a stílusod, akkor persze, miért is ne. De arra azért vigyázz, hogy ha tetszeni akarsz egy lánynak, akkor nagyon ne legyél jobban kifestve, mint a választottad, hiszen mint ahogy azt te is tapasztalhattad, az emberek többsége nagyon keményen elutasítja azt a személyt, aki valamiért (jelen esetben a sminkelésért) kilóg az átlagból. Ez persze nem feltétlenül jelent problémát, de nem árt, ha mérlegeled akár itt az oldalon kiváltott reakciókat, vagyis azt, hogy ez sok emberre nagyon kiábrándítóan hat.
A koreai fiúcsapatok legtöbb tagja is festi magát, és csak nézz egyszer körbe a neten, hogy más országokban mennyi rajongójuk van (ők a kpoperek). Itthon ez annyira nincs elterjedve, de ha neked a napi tevékenységeidhez a sminkelés is hozzátartozik, akkor miért is tennèl le róla (mondjuk a lányok többségének ez nem bejövős).
Én csak azt javaslom, hogy próbáld meg valahogy apránként csökkenteni a magadra kent festék mennyiségét, és ha úgy érzed, hogy inkább tovább folytatod a festegetést, vedd számba azt is, hogy ezzel mennyi emberben keltesz majd egy ellenszenves első benyomást.
Ha inkább ezek után úgy döntesz, hogy eldobod a szemceruzád, mert ha a stílusodat megtartva továbbra is jól fogsz kinézni, akkor pedig egy erős akaratú ember vagy :)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!