Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A pasiknak már mindenki jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasiknak már mindenki jó csaj aki néz ki valahogy?

Figyelt kérdés
Én nem vagyok jó csaj de mégis mindig bámulnak és beszólogatnak a múltkor a barátommal voltam és akkor is nézett egy srác de még az apja is és le se szarták,hogy ott a barátom és észre vettük,hogy nézik a seggem hogy elmentem mellettük.
2013. júl. 13. 17:40
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Annyi biztos, hogy a lányok jobban válogatnak a fiúk közül külsőre, míg mi fiúk sokkal kevésbé vagyunk válogatósak, ha csak a külsőt nézzük. Nekem elég, ha vékony, normális a lány, nincs elhízva és arcra is elmegy kategória, ha jellemre is rendben van, akkor már járnék is vele.
2013. júl. 13. 20:34
 12/12 anonim ***** válasza:
Utolsónak igaza van, ma már úgy válogatnak lányok, hogy csak olyan pasival hajlandóak (külsőre) járni, akitől akár egy babát is bevállalnának adott esetben. Ezért van rahedli sok gyermekes és egyedülálló anyuka, akiket a helyes apukajelölt átejtett. Míg a fiúk nem feltétlen gondolnak ebbe bele, hogy csakis olyan nő kell nekünk, aki gyermekeink anyja lehet. Hanem első a szórakozás és sokszor elég, ha csak szexre is jó az adott lány, másra nem. Ezért van, hogy a lányok sokszor évekig elvannak pasi nélkül, várják az igazit. Továbbhaladva ez sokszor annyira betegesség fajul náluk és nem adnak lejjebb az igényeikből, hogy sokan még 40 körül is az igazit várják és elzárkóznak az olyan pasasoktól, akik mindenben megfelelnek nekik, csaképp külsőre nem tökélyek. Persze az értelmes nőknek 25-30 körül megjön az esze, hogy nincs tökéletes pasi és egy elfogadható pasihoz hozzámennek. De ez az elfogadható pasi szint is sajnos a legtöbb ronda arcú, tehetségtelen, munkában sikertelen pasi számára szinte elérhetetlen, ezért van töménytelen mennyiségű facér 35+ os pasi nő nélkül.
2013. júl. 13. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!