Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! 10-ből hány pontot adnátok erre a pasira?
2013. júl. 13. 17:22
11/26 A kérdező kommentje:
Szerintem álom pasi és helyes. :P
2013. júl. 13. 17:26
12/26 anonim válasza:
Ezek után el sem merem képzelni én mennyit kapnék...
13/26 anonim válasza:
Az első 3 válaszban neked mi nem értelmes, okoska?
14/26 anonim válasza:
Hm.. Akkor én kb. -3 és 0 között lehetek. :)
15/26 anonim válasza:
Fárfiként kérdezem mi baj ezzel a fickóval?
Kérdem úgy hogy nem vagy buu.zi.De nem értem a nőknek mi kell...megvan gyúrva a feje sem gáz így férfi szemmel.Nem értem...na mindegy igazából lesz..rom:D
16/26 anonim válasza:
nekem egészen bejön, bár a zenéje meglehetően unalmas, nem hallgatnám, igaz, közel áll a magam ízlésvilágához. de unalmas.
a pasi kinézetre 10/6-7-8 körül van, szerintem egész jóképű, jótestű, és a tetoválások nem tudom, miért zavarnak sok embert, szerintem rajta egészen jót mutatnak. :)
18/26 anonim válasza:
15-ös A nőknek SP kell! (sajnos)
19/26 anonim válasza:
Kedves férfi csodálkozó, ez sajnos mindig is így volt, hogy a férfiak szerint tök más jön be a nőknek, mint szerintük és fordítva is.
Amúgy ez a férfi nem rossz, csak a centis haj még mindig nem tetszik.
Ezért 10/6.
20/26 anonim válasza:
Jó tudom, hogy vannak olyan képek, amin meg hosszú a haja, de a kettő közt kéne valahol. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!