Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Én miért csak távolról tudok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én miért csak távolról tudok szeretni?

Figyelt kérdés
Nem szeretek túllépni a 'plátói szerelmen', régen volt kapcsolatom persze, de most már, ha valaki komolyabban érdeklődik egyből unszimpatikus lesz és lerázom, olyan eset is volt, hogy nagyon tetszett az illető, és elkezdtem lebeszélni őt magamról...

2013. júl. 13. 17:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Mert képtelen vagy normális kapcsolatra, esetleg mert rossz tapasztalat ért?

Ha valaki azért lesz számodra félelmetes mert érdeklődik, akkor félsz közelebb kerülni másokhoz, ez pedig komoly dolog.

2013. júl. 13. 17:39
 12/13 A kérdező kommentje:
az első komoly kapcsolatom az nagyon félresikerült, persze én se voltam hibátlan, de rengetegszer megcsalt az akkori párom, és állandóan féltékenykedett rám mégis, pl. nem ismerhettem a barátait, mert mindig azt mondta, hogy tuti leeküdnék velük... aztán meg nem rég váltak el a szüleim és nagyon sokat veszekedtek - és így kicsit hihetetlen számomra, hogy lehet valami tökéletes vagy majdnem az
2013. júl. 13. 17:44
 13/13 anonim ***** válasza:
7-es vagyok.Csak szeretném :)Amennyit így neten keresztül,tudok neked adni,azt meg adom :) Mit szólsz?:)
2013. júl. 13. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!