Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről a szerelmeslevélről?
Magába szerettem...hiába tiltakoztam ellene végül bevallottam magamnak.Azóta...keserves az én életem...már attól jobb kedvem lesz ha csak meglátom...ha rám mosolyog,hozzám szól,hozzám ér akkor meg egyszerűen csodálatos.A nyári szünet egy igazi rémálom volt...nem látni magát hetekig...végül túl éltem sok sÍrás és kÍn közepette,de túléltem.Viszont a nyári szünet mutatta meg igazán mennyire is szeretem...a mese szép barna haját,a csillogó szemeit,a lágy hangját,a szépséges mosolyát,a hihetetlenül aranyos nevetését...MAGÁT.Nehogy félreértse én tudom hogy reménytelen vagyok...de szerettem volna ha tudja hogy van egy csodálója... Annyi mindent Írnék még, de nem akarok egy egész regényt életre kelteni. Magamról csak annyit hogy lány vagyok.Egy hihetetlenül szerelmes lány.Biztos talál majd hibákat ebben a levélben...mentségemre szóljon mindent megtettem az érdekében hogy minél tökéletesebb legyen...
Üdv:Egy reménytelenül szerelmes lány.
Bármilyen kritikát elfogadok,helyesÍrási szempontból meg főleg. Ezt a levelet a tanárnőmnek szeretném oda adni.(mentségemre szóljon hogy este 12-kor Írtam!!xD)
ne írj bele ennyi ...-ot
az annyi mindent írnék még elé és a minél tökéletesebb legyen után oké, de szerintem máshova fura
arról meg gondolom nem kell vélemény, hogy a tanárnődnek írtad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!