Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem egy 20 évvel idősebb pasiba, de lehet nem akar tőlem mást csak szexet?
A férfinak nagyon tetszem, ő kezdett udvarolni és addig ostromolt míg belehabarodtam teljesen. Kétszer voltunk együtt, ami nagyon jó volt (semmi bajom a velem egykorú pasikkal, nincs apakomplexusom, neki nincs felesége stb.). Mit tegyek, hogy többet akarjon tőlem a szexnél? Túl hamar adtam oda magam (8 hónap)??? Hogyan érhetném el, hogy Ő is belém szeressen?
23 L
1.Csak azért mert nem tettem szét a combom az első szép szóra még nem vagyok gerontofil!
2. Láss csodát, még főzni is tudok!
Valami használható tanácsra/praktikára lenne szükségem lehetőleg tapasztaltabb hölgy válaszolóktól. Köszönöm!
Ne dramatizáld már a helyzetet! Okádni kell?! Csak röhögni tudok! vannak, akik 43 évesen lógó hasú, disznóra emlékeztető emberek, meg vannak olyanok, akik kicsattannak az egészségtől. Egy rakás olyan filmsztár vagy zenész van, akiért odavannak a fiatal csajok, de mondhatok akár főiskolai/egyetemi előadókat is, akik után tényleg sóhajtoznak a lányok.
Azért az öregemberektől ők még nagyon távol állnak.
12:
Egy undorító 50 éves:
A belem is kifordul tőle... :-DDDD
kérdező: 20 évesen a volt barátom már elvált 40-es volt. Nem akart házasságot, együttélést, egyszerűen csak élvezni akarta az életet. Egy fiatal csaj meg jó volt d.gni... Amíg én sem akartam többet mint szórakozni, addig jól meg is voltunk. Aztán évekkel később rákérdeztem, hogy akkor mi van. Én családot, gyerekeket akarok, van-e esély arra, hogy vele megvalósíthatom, vagy nem. Össze-vissza beszélt, hogy mindenki hülye aki ebbe a világba gyereket vállal, stb... a lényeg hogy nem.. én meg nem vagyok a gyerekkel megfogós, leléptem és kerestem olyat, akivel közösek voltak a céljaink. (akkor már mondta volna az ex, hogy jó, legyen egy gyerek, de elkésett).
Úgyhogy ha csak szórakozni vágysz még egy ideig, nincs tervben a családalapítás, a komoly kapcsolat, akkor biztosítsd, hogy te is csak könnyed szexkapcsolatra vágysz, szórakoztok és ennyi. Ha mázlid van később beléd szeret és még lehet belőle valami, de erre ne építs.
Az előtted író vagyok, 01.19-es. ha már szóba hoztad őt. A Tróját kétszer is megnéztem a moziban, annyira tetszett. A mellettem ülő kiscsajok főleg miatta jöttek el a moziba, ott ájuldoztak mellettem. Különösen a meztelenkedős részeknél. :)
Arra gondoltam, ha nem lennének ott a többiek, még talán maszturbálni is elkezdenek. :)
A kiscsajok 14-15-16 évesek voltak, Brad pedig 39-40, amikor a filmet forgatták.
"aki mögött ott a személyi edző"
Állítólag egy időben magyar személyi edzője volt, úgy rémlik, mintha egy műsorban (talán a Frei dosszié) mondták volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!