Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiú aki tetszik. Én fölköszöntöttem névnapján (facebookon), nem is olyan rég. Most a napokban volt az én névnapom és nem írt meg semmi. Miért lehet ez?
Figyelt kérdés
Én írtam neki, hogy boldog névnapot és visszaírt, hogy köszi. Másnak csak likeolta (én ezt pozitív jelnek vettem, bár lehet csak túl naív vagyok).2013. júl. 12. 17:22
11/12 A kérdező kommentje:
Nem tudom miért van így kiakadva a többség, fogadni mernék, hogy ti is facebookoztok. Aztàn meg, hogy egy értelmes választ nem kaptam az azért meglepett.
2013. júl. 13. 00:06
12/12 A kérdező kommentje:
ja bocsi. tisztelet az első kettőnek.
2013. júl. 13. 00:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!