Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 2. kép jól meg van dolgozva photoshoppal. :-)
De amúgy személy szerint nekem nem jön be.
Az első képen ronda..komolyan. És az az érdekes, hogy ez a nő így néz ki, ahogy az első képen :P
A 2. képen jól igazítottak rajta, beállított a fotó. Itt tényleg szépnek tűnik..csak hát ugye csak tűnik. Gáz, hogy csak egy kilo festékkel néz ki valahogy. Reggel megijednék tőle :P
Ja de arra kiváncsi lennék,hogy te hogy nézel ki:D Ha megnéznéd az összes képét látnád,hogy smink nélkül sem csúnya. Mennyi irigy ember,mert otthon ültök egésznap és azt nézitek kit lehet leszólni,így retusálva meg úgy retusálva szánalom.
Köszönöm a válaszokat. minden jót.
Mindegy:D
Csak idegesít,hogy jajj ez itt van retusálva az meg ott,hát baz*meg nem mindegy hol van retusálva,meg hogy mennyi sminekkel szép? Egyszerűen azt kellett volna íri,hogy nem,nem szép. nem tudom,hogy milyen nemű vagy,de szerintem rajtad is szokott dobni a smink, márha csaj vagy.Na mindegy kössz a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!