Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erre mégis mennyi az esély?
Szóval. Nemrég újranéztem az egyik kedvenc horrorfilmemet, amelynek a főszereplője irtó helyes, szimpatikus, a személyisége pedig pont olyan, hogy tényleg , de tényleg különleges (Kyle Gallnerről van szó...)
Persze beütött a varázs, mert az ember lánya ilyenkor elkezd álmodozni, mindent elolvas róla, ha olyan, még fanfictionöket is olvas róla, vagy a filmbéli karakteréről.
Na de ez még mind hagyján, hogy pont az Adonisz számomra minden tekintetben, de tegnap pont egy sorozatot néztem, és azt az egyetlen részt adták le, amiben szerepel,majd utána néztem még jobban, és rájöttem, hogy az Esküdt Ellenségekben pedig abban az epizódban szerepelt, amiben a főszereplő fiúról(akkor még nem tudtam, hogy Ő az...) HÓNAPOKIG álmodoztam...:)
Kérlek szépen Titeket, hogy most mindenféle éretlennek és egyéb, valójában jogtalan jelzőkkel illetést hanyagoljuk.
Nem, nem gondolom hogy majd hozzámegyek, mert már 26 évesen Apuka, de azért elég furcsa...
Ha nem jó témakörbe írtam ki a kérdést, azért elnézést! :)
Ti mit gondoltok erről?
most mire mennyi az esély?
mit gondolok erről? elég wtf a kérdés.
szerintem semmi meglepő nincs abban, ha egy színészt látsz több filmben/sorozatban, és egyből nem ismered fel, hogy ugyan az.
pl nekem edward norton a kedvenc színészem és rohadtul nem hittem el h ő játszik az amerikai história xben, miután megnéztem akkor meg nem esett le h ő. főleg erről a srácról akit írtál, először azt hittem hogy egy lezbi csaj mikor rákerestem.
Én sokkal kedvesebb, és sokkal helyesebb is vagyok nála.
Jedidiah Sawyer
(leatherface)
Hayden Christensen? Vagy pl én? (az már lehet, túl darkside)
Jed Sawyer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!