Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2/9 anonim válasza:
Nekem van vagy 1000 ismerősöm és nincs köztük egy meleg sem.
3/9 anonim válasza:
19 a maradék 80 cigány, persze magamat nem vettem bele.
5/9 anonim válasza:
ezt nem tudom, de bi hajlamú tuti több van, N
6/9 anonim válasza:
Aki azt mondja h 20 az segghülye. Akkor 2 millió meleg van magyarországon? Magyarul egy fővárosnyi ember? 100ból jó ja egy meleg van max.
7/9 anonim válasza:
Elvileg a homoszexualitás aránya a népességben kb. 5-10%, tehát 100 emberből 5-10 ember meleg, de pontos adatot senki nem fog neked tudni mondani, mert az ilyen felmérések megbízhatatlanok, hiszen sokan még név nélküli felmérések alkalmával sem merik bevallani, hogy azok.
8/9 anonim válasza:
5.
De jobb esetben 10 (ezen tuti fenn akadnak a primitív alakok)
9/9 anonim válasza:
Szerintem a 10-20 reális. Mármint 100 emberből 10-20 lehet aki maga előtt felvállalja és elfogadja a dolgot. És kb 30-40 aki biszex de nem vállalná fel, félelemben él. A maradék 40 emberből pedig 35-nek megfordul a fejében a dolog de korán nagyon mélyen eltemeti és full heteronak vallja magát. A maradék 5 ember pedig akiben talán egyáltalán nincs a gondolat se.
Én így képzelem el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!